29.12.2025, 16:03:42
(29.12.2025, 15:18:04)HansKloss** napisał(a):(22.12.2025, 14:18:27)Dynamind napisał(a): Witam ,znowu trochę utknąłem....1-Miska Wilka ..Wilk zdecydował się zejść z okrętu by poszukać na plaży skarbów...2-Odwoeczni wrogowie ..rozmowa z Baronem była burzliwa ,ale na szczęście udało mi się uniknąć dolania oliwy do Ognia..3-Nieaforna dziewczyna ..muszę znaleźć sposób by odprawić Velaya do domu..4-Bestoe z otchłani, wszyscy stojak pod wieżą i nie ma co robić...4-Wielka wyprawa wodnego Kręgu...Larws ma chronić Vatrasa ...5-Krucjata ludowa ..krucjata straciła Bliznę, komu powoerzyc los ludzi z farm ,Girion tu nie rządzi, rządzi Serpentes ...6-Na zawsze razem mam informować Elenę na bieżąco, czego dowiem się o ludziach z farmy Onara ..7-Dwaj kowale...Bennett nie jest zainteresowany pracą na bagnie ..8-Inwazja ...Parricides uznał wieść, że Rhamedes nie bierze udziału w konflikcie za bardzo dobra wiadomość 9-Odpłynąć ...Bobby wraca do Khorinis .....tyle mam zadań i żadnego dialogu
Pamiętam, że stanąłem kiedyś na bardzo podobnym etapie - zdradzisz mi, jakie wpisy masz w zadaniach "Odwieczni wrogowie" i czy wątek kopalnii przyjaciół Carnera jest już zakończony?
Witaj ...Odwieczni wrogowie ostatnie dwa wpisy to Gedar wpadł w szał po przeczytaniu szkicu raportu Barona von Rothenburga ,i ostatni wpis że rozmowa z Baronem von Gother była burzliwa ale udało mi się uniknąć dolania oliwy do Ognia...Wątek z kopalnia zakończony, Aleksandr przejął władze