17.01.2026, 14:59:39
Cześć
wydaje mi się to najodpowiedniejszy dział.
Zakończone zadanie "Polowanie na smoki" i rozpoczęty "Pan smoków". Od razu zaznaczę (głupio, ale nie byłem pewien tej kolejności) że ubilem wszystkie 4 smoki nie przerywając po pierwszym i nie zajmując się zadaniami związanymi ze Starożytnym Kultem - może to jest przyczyną.
Ale do rzeczy:
Po powrocie do Khorinis (rozpoczęcie R5), przeczytaniu listu od Xardasa zameldowałem i Hagenowi i Pyrokarowi o zabiciu smoków, ale nie mogę z Pyrokarem rozpocząć tematu księgi Dwór Irdorath.
Czy tu konieczne jest ukończenie wątku Kultu, czy pozostają jakieś inne warunki skryptowe?
wydaje mi się to najodpowiedniejszy dział.Zakończone zadanie "Polowanie na smoki" i rozpoczęty "Pan smoków". Od razu zaznaczę (głupio, ale nie byłem pewien tej kolejności) że ubilem wszystkie 4 smoki nie przerywając po pierwszym i nie zajmując się zadaniami związanymi ze Starożytnym Kultem - może to jest przyczyną.
Ale do rzeczy:
Po powrocie do Khorinis (rozpoczęcie R5), przeczytaniu listu od Xardasa zameldowałem i Hagenowi i Pyrokarowi o zabiciu smoków, ale nie mogę z Pyrokarem rozpocząć tematu księgi Dwór Irdorath.
Czy tu konieczne jest ukończenie wątku Kultu, czy pozostają jakieś inne warunki skryptowe?
Raz to przypadek. Dwa razy to zbieg okoliczności. Trzeci raz to działanie wroga.
Once is happenstance. Twice is coincidence. Three times is enemy action.
Once is happenstance. Twice is coincidence. Three times is enemy action.