27.05.2016, 21:03:18
A ja się mogę podzielić tym, czym dzieliłem się wczoraj w dziale niejawnym po 5 minutach gry, bo dzisiaj 10 godzin w robocie i prawdopodobnie zagram dopiero jutro.
Cytat:Na razie tylko odpaliłem grę, pogadałem z Xardasem i wylazłem z jego wieży (gdzie notabene fpsy spadły mi z 80 do 15, ale powyłączałem jakieś dziwne opcje, zmniejszyłem zasięg widzenia i mam mniej więcej 30 teraz), ale podzielę się już pierwszymi odczuciami.
Jak włączyła mi się gra i zaczęła grać muzyka z menu, to aż mnie ciary przeszły. Od razu zachciało mi się grać 10 razy bardziej. :D
A drugie takie spostrzeżenie, to że początkowo dużo rzeczy identycznie jak w Globalu, a przynajmniej bardzo podobnie. Nawet chyba dodatkowe dialogi z Xardasem są identyczne. Generalnie mam nadzieję, że jednak sporo rzeczy jest zmienionych, dodanych, ulepszonych i jeszcze będę mocno zaskoczony. Też niby w Globala grałem już jakiś czas temu i sporo zapomniałem, ale jednak nieco się w pamięci ostało, a w sumie szkoda, bo wolałbym sobie zrobić brainwash i zagrać tak jakbym widział to pierwszy raz.