01.06.2016, 19:27:25
Ok, może nie skupiajmy się na bugach bo nie o to tu chodzi. Grając w Waszego Global Moda, mimo, że zadania były ciekawe to wymagały w późniejszych etapach zbędnego biegania z punktu A do punktu B. Pytanie do "Klubowiczów, jak to wygląda tutaj. Wiadomo, że w początkowych etapach gry nie uświadczymy eliksirów szybkości a jak już się jakiś trafi to raczej go chomikujemy "na później", nie piszę, że wszystko powinno być podane na tacy, ale pytam jak to jest zoptymalizowane. Jestem ciekaw Waszych opinii . Druga sprawa, czy wykonując zadania oprócz satysfakcji z rozwikłania problemu nagroda czy to w postaci expa czy złota jest adekwatna do wysiłku? (Czy częste są sytuacje typu: To na jaką cholerę biegałem jak głupi wzdłuż i wszerz całej wyspy, w %$^ wsadź sobie ten chudy mieszek
?). Kolejna sprawa, jak wyglądają "znajdźki", zawsze byłem fanem eksploracji i w zasadzie żaden mod tak do końca nie zaspokoił u mnie apetytu na skarby. Niekoniecznie muszą to być wartościowe rzeczy, ale sprawia frajdę gdy twórcy docenią twój masochizm i wrzucą jakiś mieszek czy pierścień w trudno dostępne miejsce.