10.07.2016, 17:43:40
Dopiero co zacząłem III rozdział, ale już mi się podoba. W porównaniu z dwoma pierwszymi gdzie był według mnie spory chaos z zadaniami, teraz wszystko idzie gładko jak należy. Dialogi też jakby ciekawsze. No właśnie a propos dialogów, fajnie że niby każdy coś tam ma, ale niestety większość dialogów w stylu "skąd pochodzisz", "co robiłeś wcześniej", jedzie na tym samym schemacie. I tak jak to było w przypadku nowego Dooma i jego dobić przeciwników, tak tu jest tak samo, za pierwszym razem jest super, za piątym jest spoko, za 15 zaczyna irytować a za 30 wkurwia. I jak tak miałem wszystkich przesłuchać ze Zjednoczonego obozu i tych rozsianych po GD, to w końcu myślałem, że zacznę ich mordować.
Wziąłem sobie Gora aby zapolować na skrzata, nie że mi jakoś pomógł, ale coby nie zastygł w mieście
Chociaż miecz ma już niezły.
To Poszukiwacze nie mają już dropu przedmiotów żadnych?
No i jeszcze jedno, już w II rozdziale zdobyłem miecz Arbiter 165 obr. i aktualnie go używam, a z Mrocznego Zakonu jeszcze nic nie dostałem (teraz mam złożyć posążek). Tak więc niestety podejrzewam, że z tym mieczem zakończę już całą grę, bo tak jak było w Globalu, mroczni mocniejszej broni nie będą już posiadać.
Wziąłem sobie Gora aby zapolować na skrzata, nie że mi jakoś pomógł, ale coby nie zastygł w mieście

To Poszukiwacze nie mają już dropu przedmiotów żadnych?
No i jeszcze jedno, już w II rozdziale zdobyłem miecz Arbiter 165 obr. i aktualnie go używam, a z Mrocznego Zakonu jeszcze nic nie dostałem (teraz mam złożyć posążek). Tak więc niestety podejrzewam, że z tym mieczem zakończę już całą grę, bo tak jak było w Globalu, mroczni mocniejszej broni nie będą już posiadać.