03.08.2016, 10:01:52
Muszę przyznać, że kawał dobrej roboty odwaliliście! Tyle nowych ciekawych zadań, nowe postaci, które też mają charakter własny, świat pełen ludzi. Ciekawą sprawą jest też to, że Gor komentuje postępowania Bezimiennego, z niecierpliwością oczekuję na rozwinięcie wątku o którym wspomniał, gdy zostałem czeladnikiem Harada.
Eksploracja świata, tak już przecież dobrze znanego, ponownie sprawia przyjemność, niedługo wybiorę się do Doliny Przodków, zobaczę, co tam się zmieniło.
Poziom trudności nie razi mnie jakoś, choć jest zdecydowanie bardziej wyśrubowany niż w Global. Rozumiem, że wieśniacze tabliczki many dają 1 many, ale 1HP? To chyba troszkę przesada
Gor jest niezwykłym ułatwieniem, liczę, że będzie mógł towarzyszyć mi także w późniejszych rozdziałach i także będzie własne uwagi dawał tu i tam. Aktualnie wraz z nim czyścimy calutkie Khorinis, zostawię chyba jedynie kryptę Anubisa nietkniętą. Btw, spora część stworzeń występuje w ilości 1,5 do 2 razy większej niż w NK, zastanawiam się, czy w GD orkowie będą cierpieć na przeludnienie :D
Aktualnie mam 19h gry i 13 poziom, po przejściu Doliny Przodków wstępuję w szeregi Najemników(Z ciężkim sercem po wysłuchaniu Imperanona musiałem mu odmówić...), jedyne czego aktualnie żałuję, to faktu iż sprzymierzyłem się ze złodziejami, mimo inwestowania głównie w siłę.
Eksploracja świata, tak już przecież dobrze znanego, ponownie sprawia przyjemność, niedługo wybiorę się do Doliny Przodków, zobaczę, co tam się zmieniło.
Poziom trudności nie razi mnie jakoś, choć jest zdecydowanie bardziej wyśrubowany niż w Global. Rozumiem, że wieśniacze tabliczki many dają 1 many, ale 1HP? To chyba troszkę przesada

Aktualnie mam 19h gry i 13 poziom, po przejściu Doliny Przodków wstępuję w szeregi Najemników(Z ciężkim sercem po wysłuchaniu Imperanona musiałem mu odmówić...), jedyne czego aktualnie żałuję, to faktu iż sprzymierzyłem się ze złodziejami, mimo inwestowania głównie w siłę.