03.08.2016, 18:09:54
Dla mnie również po 20h gry jest wspaniale, wybór gildii jest tak ciężki, że nawet nie chce mi się do żadnej dołączać tylko najlepiej bym robił zadania dla wszystkich aż do końca! :D Zwykłe NK było prawdę mówiąc monotonne, a dialogi tak naprawdę niepotrzebne bo się wszystko przeklikało ale i tak wiedziało jak iść). Tutaj szczególny ukłon w stronę Titufa i innych za świetne dialogi(naprawdę OGROMNE piwo dla was!). np nasza amatorka eliksirów miłości lub NPC który poważnie zachorował na... sraczkę! :D Do tego cudownie jest gdy wczytuję sobię grę po ciężkim dniu w robocie i wyskakuje mi soundtrack ze Starego Obozu. Ogółem wszystko jest super, chociaż poziom trudności mógłby być troszeczkę wyższy (nie chodzi mi o expa ale o siłę przeciwników). Pierwszy rozdział jest troszeczkę męczący(oczywiście dla mnie) ze względu na to, że trzeba biegać strasznie daleko do niektórych zadań, bierzemy kolejne i okazuje się, że... Znów biegniemy od Khorinis aż za Farmę Onara! Tak wiem, leń jestem, ale muszę przyznać, że dla mnie Przeznaczenie jest na równi ze Złotymi Wrotami lub Mrocznymi Tajemnicami (nie wywyższam żadnej ponieważ wszyscy musieli się sporo namęczyć z każdym z tych modów). Podsumowując odwaliliście naprawdę kawał świetnej roboty, i choć nie mogę dojrzeć całkowitego cudu grafiki (XP +słaby komp) to i tak grafika schodzi na drugi plan jeżeli chodzi o jakość i wykonanie, oraz dbałość o szczegóły! Już teraz wiem, że dzięki wam długo nie uruchomię żadnej innej gry, dopóki nie zgłębie wszystkich tajemnic i nie odkryję swojego Przeznaczenia!