12.08.2016, 07:31:06
(11.08.2016, 21:16:59)Cz napisał(a):(11.08.2016, 17:01:02)Shadow 51 napisał(a): siemanko mam dwa pytania do was ktorych potrzebuje pomocy
po 1 mam misje w ktorej imperanon kaze mi zrobic posazek beliara ok i tu sie zaczyna problem ide do Carla i on moze mi zrobic przed zrobieniem zapisalem gre i robie najpierw ze stali okazal sie zly.. ok potem ze zlota takze okazal sie zly na koncu z woli beliara dodam do tego ze wole mam goraca i tez okazal sie zly... a z woli zimnej nie mam opcji zeby zrobic mozecie pomoc jak to dokonczyc dodam ze jestem w 3 rozdziale
moje 2 pytanie kolejne zadanie od mrocznego barona von rivenhaima jak sie nie myle kaze mi zdobyc czaszke roderyka od dyzmy tylko ze dyzma chce za nie 100 000 troszke duzo ale jest tak ze moge porozmawiac z kims z farmy i ktos mi moze pomoc tylko ze problem polega na tym ze rozmawialem juz ze wszystkimi i zadnej opcji dialogowej nie ma bede wdzieczny za pomoc w tych zadaniach
ile masz pierścieni?
handlarz z GK
Pierścienie mam 12 zimnych i 1 gorący z zimnych nie mogę zrobić posazka a z 10 gorących jak robię to beliara jest nie zadowolony tak samo ze stali jak i złota