15.08.2016, 19:17:47
Cytat:Np zbroje myśliwego które wymagają tyle siły. To samo ze zbroją z płytek pancerzy pełzaczy. Jako, że jestem myśliwym i zberam trofea, to myślałem że będę śmigał w tej zbroi. A tu lipa, wymaga 100 siły. Ktoś idący pod siłę założy to w 2 rozdziale? A nawet jeśli to już pewnie zdobędzie lepszą, więc ta zbroja jest bezużyteczna. A Dlaczego ulepszona zbroja wymaga mniej siły niż zwykła?
ja nadal nie wiem skąd u was to przekonanie, że Myśliwy to postać pod zręcność
co do pancerza z płytek pełzaczy - gdyby miał wymóg siły np 60 to latałby w niej Mag Ognia czy Wody
powinien?
a ulepszona - ona nie jest dla ciebie czyż nie? więc co cię obchodzą jej staty?
Cytat:W trzecim rozdziale w zadaniu z tym cmentarzem myśliwy zabił mi wilka, więc wpisałem kody i go ożywiłem. Nie wiem czy to od tego, ale teraz jak jestem w starej kopalni to nagle znikł mi licznik ile zostało dusz do uwolnienia. Z takich bugów to jeszcze Cord mi się przyciął jak już wracałem z nim na farmę Onara i nawet po nocy się nie odcinał. Dopiero jak wróciłem z Jarkendaru to go odcięło
to już twoje błędy gry bo te zadania działają jak najbardziej prawidłowo
Cytat:W zadaniach typu znajdź, czy coś takiego, kiedy szukamy jakiejś osoby i nie wiemy dokładnie kto to jest, kto może nam pomóc musimy trafić do tej odpowiedniej. Brakuje mi tu pustych dialogów. Np pytamy się o to, a gość odpowiada, że nie wie czy nawet nasyła nas na jakiś fałszywy trop o którym słyszał plotki.
znaczna część graczy nie rozumie nawet tych "niepustych" więc to zupełnie zbędne
Cytat:Ogólnie odkąd zobaczyłem ile siły wymagają zbroje myśliwych, to żałuję, że gram pod zręczność.
drugi Adrian?
Cytat:Zapomniał bym o najważniejszym. Najbardziej mnie wnerwiają góry. Szukam czegoś, wspinam się na górę,
niby czego? przecież tam niczego nie ma a Bezi nie jest alpinistą
pomyśl czemu to tak zostało w pewnych miejscach zrobione?
Cytat:W jedynce wyraźnie było powiedziane, że starą kopanię zalała rzeka.
a w G2 P jest na ten temat dialog wyjaśniający jak było naprawdę
czytałeś go?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"