20.08.2016, 17:01:46
(20.08.2016, 16:54:19)Milamber napisał(a): A propos wątku z ŚŚ jak ukończyć zadanie trzecia siła, próbowałem zostawić Demetriusowi klika hp i przerywałem walkę licząc, że rozpocznie ze mną jakiś dialog, ale bez rezultatu. Doszedłem nawet do wniosku, że może tej misji nie da się prawidłowo wykonać, zapisałem grę na innym savei'ie i pobiegłem do Imperona poinformować go, że mam tylko broń, ale zwojów nie zdobyłem, niestety nie było go już przy wieży Xardasa.
U mnie było tak, że podczas rozmowy z nim dostałem miecz i runę. Nie musiałem go bić ani zabijać żeby mi to oddał. Możliwe, że wystąpił u Ciebie jakiś błąd. Podobny miałem jak dopłynąłem do dworu irdorath i tam między jednym z baronów, a mistrzem zakonów wywiązała się walka i po tym jak ten baron zginął Mistrz wręcza nam pewien item, ale z ciekawości wziąłem wczytałem save bo chciałem coś sprawdzić i poźniej po tej akcji jak baron ginie jedyny możliwy dialog jaki był z mistrzem to "Koniec". Dopiero po wczytaniu pare razy save, a nawet wyłączeniu gry udało mi się to naprawić. Może Tobie też to pomoże.