22.08.2016, 17:28:23
Oj, jeden pergamin uszczknąć powołując się na starą znajomość ;) tym bardziej, że Dobar i tak później się do ZO dołącza! No ale nic, ja bym nie pogardził krótkim tekstem podobnie jak u Xardasa, w którym dowiadujemy się, że nie ma on ochoty dzielić się z nami swoimi zasobami. Ale ok, niech będzie, że jest to do przyjęcia, choć zastanawia mnie skąd on ma tyle pergaminów, że teleportuje co chwilę ludzi. (3 więźniów, Teofila bodajże oraz Dobara z Parlafem chyba) Ale ok, jestem czepialski jeśli chodzi o takie rzeczy
A, mam jeszcze jedną rzecz, którą bym się podzielił, a nie wiem, czy jest sens pisać o tym w temacie bugi graczy - otóż PO wyprowadzeniu kucharzy z tej kopalni gdzie są zębacze i tak miałem dialog z jednym losowym gościem który w tej kopalni pracował, w którym bodajże Bezi mówi mu coś odnośnie tego, że przynajmniej na jakość jedzenia dzięki kucharzom nie musi narzekać, a tamten bez żadnej ironii zgadza się z nim. Biorąc pod uwagę fakt, że kucharzy nie ma i chyba nikt łyżką nie miesza nic, to jest to dość alogiczne.

A, mam jeszcze jedną rzecz, którą bym się podzielił, a nie wiem, czy jest sens pisać o tym w temacie bugi graczy - otóż PO wyprowadzeniu kucharzy z tej kopalni gdzie są zębacze i tak miałem dialog z jednym losowym gościem który w tej kopalni pracował, w którym bodajże Bezi mówi mu coś odnośnie tego, że przynajmniej na jakość jedzenia dzięki kucharzom nie musi narzekać, a tamten bez żadnej ironii zgadza się z nim. Biorąc pod uwagę fakt, że kucharzy nie ma i chyba nikt łyżką nie miesza nic, to jest to dość alogiczne.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!