03.09.2016, 22:01:12
Z tą trudnością to prawda, nawet będąc wojakiem w 4 rozdziale musiałem się sporo namęczyć żeby pokonać w otwartym polu grupkę orków, mimo iż siły miałem 250 jakieś i latałem z najlepszym na tamten okres pancerzem. Mówiąc szczerze to głównie dzięki problemom orków z obieganiem przeszkód udało mi się ich wysłać do Beliara
Runa może zadawać te 100 i być nieefektywną, problemem jest tylko to, że przyzwanie stada, które jest zaklęciem tego samego poziomu daje znacznie więcej, nawet zadając 5 obrażeń potworkom z dużym pancerzem, te wilki potrafią zabrać trochę życia i jeszcze odwrócić uwagę na tyle, by mag użył choćby kostura, by zakończyć żywot danego wroga. Szerzej na ten temat wypowiem się pewnie jak przejdę grę MW.

Runa może zadawać te 100 i być nieefektywną, problemem jest tylko to, że przyzwanie stada, które jest zaklęciem tego samego poziomu daje znacznie więcej, nawet zadając 5 obrażeń potworkom z dużym pancerzem, te wilki potrafią zabrać trochę życia i jeszcze odwrócić uwagę na tyle, by mag użył choćby kostura, by zakończyć żywot danego wroga. Szerzej na ten temat wypowiem się pewnie jak przejdę grę MW.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!