04.09.2016, 10:30:42
(03.09.2016, 23:20:02)Lewkooo napisał(a):(03.09.2016, 23:16:01)Memorius napisał(a):Cytat:Musisz przyznać że jest zdecydowanie słabsza od pozostałych 2 run.
nie nie jest i to ci wyjdzie dopiero wtedy gdy natrafisz na sytuację że stado będzie bezużyteczne a bryłą lodu zbyt słaba jako czar defensywny
to dokładnie tak samo jak z Przyzwaniem Zębacza u Mrocznych
doskonały, ale w pewnych momentach się tylko przy tym bezradnie rozkłada ręce szukając alternatywy zwanej słabą
Czekam na taką sytuacje chociaż wątpie że owa nastąpi jeśli jednak jakimś dziwnym trafem tak będzie to dam znać.
Też wątpię, że taka sytuacja nastąpi.
Z mojego punktu widzenia, kiedy przywoływanie zębacza staje się słabe, uczę się przywołania golema - czyli lepszej wersji, mocniejszej alternatywy co nadal jest przywołaniem(nieśmiertelny towarzysz, dzięki któremu ty zabijesz każdego potwora + najlepsza defensywa do samego końca gry)
Cytat:działanie pewnych run i czarów jest skryptowo bardzo złożone zwłaszcza w przypadku Mrocznych Zaklęć
Cytat:nie generalizuj bo być może nie trafiłeś na właściwe zastosowanie....
Krwawa ofiara - w 1 rozdziale oraz 2 nie spotkałem w ogóle użytku, a w późniejszym etapie nawet nie testowałem, skoro jest szał beliara, którego i tak nie testowałem i wątpię, abym znalazł kogokolwiek, który ulękłby się tego czaru, tym bardziej mając zbyt potężną alternatywę względem czarów ofensywnych - kostur oraz przywoływanie.
W takim razie moje pytanie, jakie jest zastosowanie(które tak trudno odnaleźć) czaru ofensywnego Krwawej Ofiary/Szału Beliara, który nie zadaje dmg'a 90% potworom?