04.09.2016, 16:04:04
Ukończyłem moda więc czas na kilka słów ode mnie. W pierwszej kolejności głęboki ukłon i podziękowania dla wszystkich którzy przyczynili się do powstania modyfikacji naprawdę kawał świetnie wykonanej roboty. Dawno nie grałem w tak dobrze zbalansowanego moda, na każdym etapie było czuć trudność jednak nic nie było nie do przejścia. Mod nie wymagał tępego wciskania jednego klawisza i zarzynanie tony potworów za co też duże brawa. Zadania były ciekawe i logiczne, trudniejsze z nich po namyśle i niewielkim naprowadzeniu można było rozwiązać. Dialogi napisane bardzo dobrze warto je czytać gdyż bez nich dziennik który też moim zdaniem jest fajnie zrobiony może nie wystarczyć. Jednak żeby nie było tak kolorowo trochę się poprzyczepiam (do pierdół oczywiście bo dużych błędów nie ma). A więc nie znalazłem obiektywnego powodu dlaczego myxir przestaje być naszym nauczycielem po powrocie do khorinis co dosyć mnie zdenerwowało musiałem przez to nadrabiać jakieś 30h rozgrywki, jednak to decyzja twórców i musiałem się podporządkować. Dosyć dziwnym było dla mnie że czarni paladyni kreowani na wielkich wojowników nie mają mistrzostwa we władaniu bronią, nie wiem czym jest to spowodowane, trzymają miecz jak wojownicy nie jak mistrzowie, następnie gdzieś przed wydaniem modyfikacji czytałem że mają się zmienić pancerze npc łowców smoków ponieważ dopiero w trakcie rozgrywki dowiadujemy się o możliwości ulepszenia za pomocą łusek, zadanie dotyczące tego jest owszem chwała wam za to ale łowcy dalej paradują w ciężkich zbrojach.
Kończąc jeszcze raz gratulacja i brawa świetny mod polegam każdemu kto ma czas cierpliwość i głowę na karku naprawdę warto zagrać na wytrwałych czeka wiele godzin fajnej rozgrywki. DZIĘKUJĘ
Kończąc jeszcze raz gratulacja i brawa świetny mod polegam każdemu kto ma czas cierpliwość i głowę na karku naprawdę warto zagrać na wytrwałych czeka wiele godzin fajnej rozgrywki. DZIĘKUJĘ