09.09.2016, 06:07:30
Dodam coś od siebie. Dużo nie gralem bo mialem okolo 60h zanim nie postanowilem od nowa zaczac przez to ze sobie popsulem gre. Moje wraznia co do moda są na duży + gdyż jestem wielkim fanem gothica. Twórcy postarałi sie aby to nie byl mod na kilkadziesiat godzin a na kilkaset, kazda postac ma swoja ciekawa historie, zawsze ma cos do powiedzenia i przewaznie takze jakies zadanie jest zwiazane z dana postacia. Widac ze swiat zyje wlasnym życiem, bardzo duzo zadan co dla mnie to na + w ktorych trzeba pomyslec ale tez nie sa jakies arcytrudne. Wazne aby czytac uwaznie dialogi bo z nich dostajemy przewaznie informacje o danym zadaniu, mimo dosc moim zdaniem niskiego poziomu bo chyba 40 to max to i tak jest bardzo duzo bonusow ktore sa tez w roznych ciekawych miejscach. Wiecej na tą chwile nie moge napisac poniewaz jak juz wspomnialem duzo nie mialem przegrane godzin ale czekam z niecierpliwoscia na ostania poprawke aby zaczac grac magiem. Bardzo chcialbym podziekowac twórcom tego moda bo to lata pracy za ktore nikt wam nie placil a poswieciliscie mnóstwo czasu i dalej pracujecie nad tym. Miło ze są ludzie ktorzy bezinteresownie dbaja o takie klasyki jak gothic. Co do plusów to juz pisalem ze dla mnie najwiekszy jest za to ze mod stworzony jest na kilkaset godzin przy ktorych mozna sie swietnie pobawic/zrelaksowac. Ciężko mi znalezc minusy poniewaz przez te 60h gry nic mnie nie zdenerwowalo ani nie zauwazylem nic takiego co by mi nie pasowało. Przejde calego to cos wiecej napisze.