23.09.2016, 19:55:27
Token, serio aż tyle można zdobyć? Bez oczywiście wykorzystywania szkieletów magów jako nieskończonego źródła doświadczenia
Tylko na co potem wydawać te punkty nauki? hmm...
I musiałem się bardzo starać, żeby ten poziom wbić, starałem się jak tylko mogłem wybijać wilki, żeby nie zjadały kretoszczurów itp, a mimo to ledwo o 700 PD jakieś wyciągnąłem ten poziom, pobiwszy tylko Gora
(400 PD bodajże), zostało tylko z 5 albo 6 postaci, które mógłbym okraść, jednak wszystkie wymagają chyba zbyt dużo zręczności, więc nawet z tego nie dociągnąłbym wiele.
Ale nic, teraz mając bryłę lodu i stado będę niszczył, w końcu w R2 przełamię oblężenie zamku w GD! (Zawsze chciałem to zrobić!)
Tylko na co potem wydawać te punkty nauki? hmm...I musiałem się bardzo starać, żeby ten poziom wbić, starałem się jak tylko mogłem wybijać wilki, żeby nie zjadały kretoszczurów itp, a mimo to ledwo o 700 PD jakieś wyciągnąłem ten poziom, pobiwszy tylko Gora
(400 PD bodajże), zostało tylko z 5 albo 6 postaci, które mógłbym okraść, jednak wszystkie wymagają chyba zbyt dużo zręczności, więc nawet z tego nie dociągnąłbym wiele.Ale nic, teraz mając bryłę lodu i stado będę niszczył, w końcu w R2 przełamię oblężenie zamku w GD! (Zawsze chciałem to zrobić!)
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!