13.11.2016, 17:25:20
Zgadzam się z Memoriusem, łatwo jest pobrać finalny produkt z ewentualnym oczekiwaniem na patche, zamiast dodać kilka słów otuchy tym, którzy przyczynili się do zapełnienia tych kilku popołudni niezapomnianą dawką wrażeń. Aż sam się niechlubnie przyznam, że całkowicie zapomniałem (żeby nie powiedzieć niegrzecznie "olałem") o jakiejkolwiek, choćby małej sentencji na forum, staram się to więc jakoś zrekompensować. Przytoczę tutaj sobie wypowiedź administratora fanpage'a Gothic Polska, niejakiego Gorna: "Myślę, że niejeden fan ma tak duży zasób informacji, tylko nie każdemu się chce."
Wspominaliście o przynależności Bezimiennego do każdej gildii pobocznej, wobec tego czy wątek Gildii Łowców Nieumarłych zostanie poruszony w jakiś sposób? Czy nowy członek gildii, który mimo że nie występuje w zenie Khorinis odegra jakąś rolę?
Wspominaliście o przynależności Bezimiennego do każdej gildii pobocznej, wobec tego czy wątek Gildii Łowców Nieumarłych zostanie poruszony w jakiś sposób? Czy nowy członek gildii, który mimo że nie występuje w zenie Khorinis odegra jakąś rolę?