07.12.2016, 11:20:44
Cytat:Witam, chciałbym się zapytać, z jakiegos powodu zbanowano moje konto na druzynaspolszczenia.pl? Rozumiem, ze rzadko zagladalem na forum, jednak nie bardzo rozumiem w ktorym miejscu zaklocilem panujace tam zasady, tym bardziej ze nie dodawalem zadnych postow, jestem czynnym graczem "Przeznaczenia" i lektura forum w tym momencie bylaby dla mnie bardzo pomocna.
Cytat:rozumiem, faktycznie bylo o podobnych zasadach pisane, nie sadzilem jednak, że również w przypadku braku postów. Owszem, zaglądałem na forum sporadycznie, raczej nie miałem nic do powiedzenia, a nie uważam generowania nic nie wnoszącej treści za właściwe u Was na forum.Taką treść otrzymaliśmy na Facebooku. Kolejna sytuacja, kiedy nowy user rejestruje się, nie czyta PW wysłanego mu przez Brata Michała, ani Regulaminu - pobiera tylko modyfikację i znika. Pojawia się, gdy jest problem. Czy naprawdę warunek posiadania konta na tym forum przerasta tak wielu?
Anyways, jest możliwość odblokowania konta? Mam problem z rozgrywka (natury technicznej) i chciałem przefiltrować forum celem znalezienia pomocy - lub gdy takowej nie znajde dodać tam swojego very first posta... Jeśli wymogiem jest regularne logowanie i dodanie posta raz na parę dni mogę nad tym popracować.
Pozdrawiam
„Primus in orbe deos fecit timor..."