20.02.2017, 11:45:06
Cytat:- sen do poranka: warto byloby zmienic godzine przebudzenia na 8:00, a to dlatego ze o 7:00 wielu NPC nie ma jeszcze na swoich miejscach, np handlarzy a to troche utrudnia rozgrywke
nie ponieważ jest on oparty o skrypt random chaotic i tego zmieniać nie będziemy
Cytat:- zadania typu "jutro bedzie gotowe". Ja rozumiem, ze ktos potrzebuje czasu aby wykonac taki krem dla Gainy ale moim zdaniem w takiej grze jest to niepotrzebne komplikowanie i przedluzanie gry, moim zdaniem zupelnie wystarczajacy bylby zabieg, ze dostajemy tem zaraz po oddaniu skladnikow. A tak to wez lataj szukaj lozka, bo Sagitta potrzebuje dzien czasu by lekarstwo zrobici
tez tego nie lubię , choć ma to stworzyć wrażenie realności wytwarzania czegoś - bardzo duzo tego typu akcji w trakcie prac zrobiłem w inny sposób, ale ta pewn aliczba co jest to musi jednak zostać nie ma tego aż tak wiele, więc gracze przeboleją
Cytat:- leczenie Gora: fajnie by bylo jakby po oddaniu miksturki nie trzeba bylo za kazdym razem na nowo wchodzic w "daj eliksir".
nie da się tego zrobić inaczej - stworzenie skryptu który by automatycznie uzupełniał HP Gora zależny od jego HP i od posiadanych mikstur jest niemożliwy do zrobienia
byłby możliwy gdybyśmy oddawali własne HP, ale tak to niewykonalne
Cytat:Ponadto moznaby skrocic linie dialogowa gdy bierzemy Gora do druzyny, po za duzo skipowania jest :p
nie można
ty jestes człowiekiem inteligentnym i rozumiesz słowo pisane , zapewne też za pierwszym razem zrozumiałeś instrukcję Gora.
Natomiast bardzo wielu graczy, głównie dzieci, ma poważny problem z czytaniem tekstów pisanych i ich zrozumieniem.
Zazwyczaj dlatego, że w szkole zamiast poznawać literki kilkają lajki na fuckbooku.
Dlatego muszą czytać za każdym razem i za którymś tam zrozumieją, jak należy postępować z Gorem.
Zaoszczędza to pierdolenia na forum "Gor mi znikł, pomurzcie".
Badając statystycznie dotychczasowe wyniki ogrania Przeznaczenia można wyciągnąć następujące wnioski statystyczo-socjologiczne.
Grę kończy 20 % osób, która ją zaczyna.
Wyłania się statystyczny obraz takiego Gracza Który Ukończył Przeznaczenie.
Biały mężczyzna , powyżej 18 roku życia, z wykształceniem co najmniej średnim maturalnym, w trakcie studiów lub z wyższym. z miasta, bez zaświadczenia o dysleksji, posiadający w domu książki, grający w Gothic 2 co najmniej 5 lat i posiadający oprócz srajfonka komputer stacjonarny lub laptop z wolnym 2500 MB RAM.

NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"