23.03.2017, 00:52:55
Zakończone zostały prace na kompletnym zestawem zadania głównego.
Ujawniamy jego tytuł - "Droga w Mroku".
Naprawdę zbliżamy się już do końca.
Pozostało kilka spec dialogów i scena finałowa, która w zasadzie wymaga tylko połączenia gotowych już skryptów dialogów i rutyn.
Być może nawet jutro wieczorem Content zostanie ostatecznie zamknięty.
Cała ekipa solidarnie pracuje na to w ostatnich dniach. ;)
Prace skryptowe nad zestawem zadaniowym Przeznaczenie /Epilog zostały zakończone
Wstawimy jeszcze kilka pobocznych dialogów drugiego i trzeciego planu dla kilku postaci, ale i bez tego zapewne gra by się z powodzeniem obeszła.
Zapewne jeszcze w końcu tygodnia pojawi się instalka wersji EPILOG BETA i rozpocznie się ostatnia, mam nadzieję, tura testów już pełnej wersji tego dodatku.
Ujawniamy jego tytuł - "Droga w Mroku".
Naprawdę zbliżamy się już do końca.
Pozostało kilka spec dialogów i scena finałowa, która w zasadzie wymaga tylko połączenia gotowych już skryptów dialogów i rutyn.
Być może nawet jutro wieczorem Content zostanie ostatecznie zamknięty.
Cała ekipa solidarnie pracuje na to w ostatnich dniach. ;)
Prace skryptowe nad zestawem zadaniowym Przeznaczenie /Epilog zostały zakończone

Wstawimy jeszcze kilka pobocznych dialogów drugiego i trzeciego planu dla kilku postaci, ale i bez tego zapewne gra by się z powodzeniem obeszła.
Zapewne jeszcze w końcu tygodnia pojawi się instalka wersji EPILOG BETA i rozpocznie się ostatnia, mam nadzieję, tura testów już pełnej wersji tego dodatku.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"