30.04.2017, 10:02:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.04.2017, 10:10:28 przez Jastrząb.)
Właśnie ukończyłem epilog, a oto me wrażenia:
Mod jest świetną kontynuacją
. Zadania są bardzo ciekawe, niektóre są też zabawne, inne (jak choćby "Wichry Wojny") mroczne i intrygujące. Dialogi są napisane rewelacyjnie, wątki które w
zostały niedokończone tu wreszcie znajdą swój finał. Spokojnie mogę rzecz iż warto czekać do premiery bo szykuje się jeden z najlepszych modów do Gothica.
Ma przygoda trwała 37h i 4min podczas których wykonałem 50 zadań m.in sprowdziłem odważnych wojowników na farmę Bengara, zrobiłem małą "rewolucję" w gildii złodziei, czy też stanąłem przed trudnymi zagadkami mistrza Barthosa
Serdeczne podziękowania dla ekipy DT za stworzenie tego arcydzieła oraz dla klubowiczów którzy pomogli mi gdy miałem problem z jakimś zadaniem
.
Mod jest świetną kontynuacją

Ma przygoda trwała 37h i 4min podczas których wykonałem 50 zadań m.in sprowdziłem odważnych wojowników na farmę Bengara, zrobiłem małą "rewolucję" w gildii złodziei, czy też stanąłem przed trudnymi zagadkami mistrza Barthosa

Serdeczne podziękowania dla ekipy DT za stworzenie tego arcydzieła oraz dla klubowiczów którzy pomogli mi gdy miałem problem z jakimś zadaniem

"Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach"
~ Opos