02.05.2017, 00:15:39
Ukończyłem Epilog. Zajęło mi to prawie 53 godziny i zrobiłem 51 zadań. Mod znakomity, świetne dialogi i zadania oraz kreacje postaci. Spodziewałem się tego w sumie już po przejściu Przeznaczenia ::D Jest to jeden z trudniejszych modów do Gothica i nieraz wymaga od gracza sporo cierpliwości i logicznego myślenia. Moim skromnym zdaniem przebija Velaya - Historia Wojowniczki. Szczególnie spodobała mi się końcówka gry, ta cała rebelia, a także niezwykle klimatyczne dialogi końcowe. Nie mogę uwierzyć, że Egill i Ehnim się pogodzili 
Chciałbym podziękować całej ekipie DT za trud włożony w powstanie modyfikacji i pogratulować stworzenia dwóch najlepszych modów do naszej ukochanej gry (1 addon i 1 total conversion)
Czekam już z niecierpliwością aż będę mógł zagrać w Przebudzenie. Chciałem także bardzo podziękować Oposowi za pomoc i wskazówki w niektórych zadaniach.
Tak oto prezentują się moje statystki końcowe:

Chciałbym podziękować całej ekipie DT za trud włożony w powstanie modyfikacji i pogratulować stworzenia dwóch najlepszych modów do naszej ukochanej gry (1 addon i 1 total conversion)

Tak oto prezentują się moje statystki końcowe:
![[Obrazek: SoAdo7C.jpg]](http://i.imgur.com/SoAdo7C.jpg)