14.05.2017, 18:50:51
Za dużo się przejmujesz Memorius. Nie grałem w Epilog ale spodziewam się, że jest jeszcze trudniejszy od Przeznaczenia. (w ogóle pewnie nie powinienem tu pisać, skoro jeszcze nie grałem no ale na pewno zagram, ukończenie Przeznaczenia MZ coraz bliżej...).
Tak czy siak chciałem powiedzieć, że przeciętny gracz jest już przyzwyczajony do podążania za wskaźnikiem na mapie albo w ogóle takim, który się pojawia przed oczami gracza i jeszcze pokazuje jaki dystans go dzieli od celu. Dlatego właśnie zbyt trudne jest dla wielu zjadaczy chleba takie właśnie myślenie, myślę, że znaczna większość odbiorców nie spodziewała się tak trudnej rozgrywki. Wszyscy słysząc "trudne" zapewne mysleli, że chodzi o to, że orkowie, smoky i inne mobki będą 3x silniejsi i tyle. Dzisiejsze komercyjne produkcje są nastawione na takiego właśnie gracza, bo jest ich po prostu najwięcej na rynku, a taka "Elita" z forum Drużyny Pierścienia i im podobni stanowią niewielki procent. Proste gry rozleniwiły graczy i dlatego nie radzą sobie z produkcją DT.
Ciekaw jestem, jakie recenzje i oceny zebrałyby obydwa mody gdyby zostały oficjalnie wydane i ocenione przez największe magazyny, takie jak Gry-Online albo CD-Action. :D

Ciekaw jestem, jakie recenzje i oceny zebrałyby obydwa mody gdyby zostały oficjalnie wydane i ocenione przez największe magazyny, takie jak Gry-Online albo CD-Action. :D