14.05.2017, 19:09:37
Wobec tragicznie niskiego poziomu odbioru Epilogu nachodzą mnie coraz większe wątpliwości co do celowości tego projektu.
Niemniej prace trwają nadal.
Zrobiłem pierwsze szkielety plików dialogowych, z których wyłania się powoli też handel, nauka , kradzieże, usługi...
Bez uporządkowania tego niemożliwa jest prawidłowa kompilacja całego content.
Nadal pozostało też do wstawienia około 30 NPC (ludzie) do zena z rutynami, sa to jednak po części postacie co do których lore i umiejscowienia nie ma jeszcze pełnej zgodności.
Uważam, że potrzebna ogólna dyskusja na forum całego Community w strategicznej kwestii - CZYM MA BYĆ PRZEBUDZENIE DLA GRACZA?
Bez tego będzie trudno sensownie skonstruować fabułę , zadania i balans gdy.
Tego się nie robi w jeden wieczór, a poprawianie jest trudniejsze niż robienie czegoś od nowa.

Niemniej prace trwają nadal.
Zrobiłem pierwsze szkielety plików dialogowych, z których wyłania się powoli też handel, nauka , kradzieże, usługi...
Bez uporządkowania tego niemożliwa jest prawidłowa kompilacja całego content.
Nadal pozostało też do wstawienia około 30 NPC (ludzie) do zena z rutynami, sa to jednak po części postacie co do których lore i umiejscowienia nie ma jeszcze pełnej zgodności.
Uważam, że potrzebna ogólna dyskusja na forum całego Community w strategicznej kwestii - CZYM MA BYĆ PRZEBUDZENIE DLA GRACZA?
Bez tego będzie trudno sensownie skonstruować fabułę , zadania i balans gdy.
Tego się nie robi w jeden wieczór, a poprawianie jest trudniejsze niż robienie czegoś od nowa.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"