06.06.2017, 22:27:14
Niestety w internecie nie ma samych pozytywnych informacji na temat 
Na pewnym forum opisałem swoje ogólne wrażenia na temat Przeznaczenia i polecałem go innym. Oto odpowiedź z jaką się spotkałem
Ktoś chyba oczekiwał od Przeznaczenia czegoś zupełnie innego
Tak czy siak - brak słów

Na pewnym forum opisałem swoje ogólne wrażenia na temat Przeznaczenia i polecałem go innym. Oto odpowiedź z jaką się spotkałem

Cytat:W całej rozciągłości się .... nie zgadzam, jest to kolejny gówno mod pokroju returninga, aczkolwiek, ciut lepsz, no ale od tego gówna wszystko jest lepsze.
Bazuje to na Global Modzie, rozbudowując go.
Dodaje masę zbędnych i nudnych zadania, tradycyjnie, nie posiada czegoś takiego jak balans rozrywki, chociaż niektórzy nazwą go modem dla wytrwałych, bo to prawda, trzeba być bardzo wytrwałym, żeby przemęczyć się przez tego crapa. Ja dałem rade tylko do drugiego rozdziały, później wymiękłem.
To że ktoś poskleja kilka modyfikacji, dojebie do tego 600 zadań, i masę nowych gildii i spierdoli balans rozgrywki, bo w takich modach jej się nie da po prostu zbalansować (albo jeszcze nikomu się to nie udało), nie czyni dobrego moda.
Co do fabuły, takie mody nigdy nie łączą się dobrze z oryginalną fabułą. Zazwyczaj się nie łączą, bo dodają jakieś gówniane nowe wątki głowne, pokroju mrocznych magów, czy jak to się tam to nazywało.
Ktoś chyba oczekiwał od Przeznaczenia czegoś zupełnie innego

Tak czy siak - brak słów