14.07.2017, 12:58:11
Ja wam powiem, ze w gothica chyba ani razu nie przeszedlem jeszcze w pełni pod zręczność, wiec mimo iz wiem, ze nie pasuje to do końca do Mrocznego, to jednak właśnie w zręczność głównie ide. Mój wojownik mroczny będzie używał wszystkiego, broni, łuków i magii by poradzić sobie z wrogami. Z zaklęć 1 poziomu powiem wam, ze doskonały jest korzeń, walka z jego pomocą jest wielkim ułatwieniem.
Gra mrocznym powoli się rozkreca, choć mówiąc szczerze oczekiwalem czegoś więcej w trakcie konfrontacji z Krukiem...
A w ogóle ostatnio magiem wody doszedlem do końcówki 2 rozdziału bodajze, wiec teraz trochę biegną w R2 i juz nie wykonalem minimum jednego zadania piratów. Nie mogę się doczekać trzeciego rozdziału, gdzie sprawy nabierają tempa, a Pyrokar tylko czeka żebym go okradł!
Gra mrocznym powoli się rozkreca, choć mówiąc szczerze oczekiwalem czegoś więcej w trakcie konfrontacji z Krukiem...
A w ogóle ostatnio magiem wody doszedlem do końcówki 2 rozdziału bodajze, wiec teraz trochę biegną w R2 i juz nie wykonalem minimum jednego zadania piratów. Nie mogę się doczekać trzeciego rozdziału, gdzie sprawy nabierają tempa, a Pyrokar tylko czeka żebym go okradł!
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!