08.08.2017, 20:37:00
Na sprawdzeniu pewnych błędów wpływających na spójność całości content i stworzeniu takiego content, który można umieścić jako element zestawu folderów niezbędnych do złożenia całości gry.
Tym u nas zajmuje się Prorok.
Kompilacja, jeśli skrypty są dobrze zrobione trwa kilkanaście minut.
Najtrudniejsza i najbardziej pracochłonna jest zawsze pierwsza kompilacja i to trwa nieraz cały dzień, al eten etap mamy już dawno za sobą.
Ostatecznie będzie jednak 60 zadań i wszystkie zostaną ukończone do wieczora jutro.
Postarałem się, aby te zadania miały głębokie powiązanie Lore z Gothic 1 .
Oczywiście oprócz tego doszło jeszcze dużo nowych dialogów pobocznych i konsekwencyjnych.
Tituf kazał nie rozgłaszać, ale uchylę rąbka tajemnicy
Tituf przygotował morderczego ee/zagadkę , czegoś, czego nawet Geniusz OWN nie był w stanie rozwiązać
Czekajcie cierpliwie.
Tym u nas zajmuje się Prorok.
Kompilacja, jeśli skrypty są dobrze zrobione trwa kilkanaście minut.
Najtrudniejsza i najbardziej pracochłonna jest zawsze pierwsza kompilacja i to trwa nieraz cały dzień, al eten etap mamy już dawno za sobą.
Ostatecznie będzie jednak 60 zadań i wszystkie zostaną ukończone do wieczora jutro.
Postarałem się, aby te zadania miały głębokie powiązanie Lore z Gothic 1 .
Oczywiście oprócz tego doszło jeszcze dużo nowych dialogów pobocznych i konsekwencyjnych.
Tituf kazał nie rozgłaszać, ale uchylę rąbka tajemnicy
Tituf przygotował morderczego ee/zagadkę , czegoś, czego nawet Geniusz OWN nie był w stanie rozwiązać

Czekajcie cierpliwie.

NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"