22.08.2017, 09:04:52
z powodu niefunkcjonalności niektórych poprawek potrzebna będzie przebudowa jednego z zadań i inne zmiany, co pociągnie za sobą jeszcze jedną turę testów.
Zawodnicy Areny Przebudzenia (KLUB) otrzymają wersję Klub być może w końcu września, reszta, której na tym wszystkim mniej zależy lub jak zwykle nie mają czasu na granie dostaną wersję ostateczną zapewne w roku 2018.
Lewkooo zakończył dzisiaj testy wersji BETA.
Grupa Tester została rozwiązana i oficjalnie dziękuję Wiśni za ogromny wkład w tworzenie Destiny Trilogy.
Lewkooo wraca do składu DESTINY TEAM z kolorem niebieskim.
Będzie jeszcze jedna tura testów wewnętrznych DT.
Mam nadzieję, że Lewkoo napisze parę słów podsumowujących całą grę, bo on nie znał oczywiście zakończenia.
Zawodnicy Areny Przebudzenia (KLUB) otrzymają wersję Klub być może w końcu września, reszta, której na tym wszystkim mniej zależy lub jak zwykle nie mają czasu na granie dostaną wersję ostateczną zapewne w roku 2018.
Lewkooo zakończył dzisiaj testy wersji BETA.
Grupa Tester została rozwiązana i oficjalnie dziękuję Wiśni za ogromny wkład w tworzenie Destiny Trilogy.

Lewkooo wraca do składu DESTINY TEAM z kolorem niebieskim.
Będzie jeszcze jedna tura testów wewnętrznych DT.
Mam nadzieję, że Lewkoo napisze parę słów podsumowujących całą grę, bo on nie znał oczywiście zakończenia.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"