23.08.2017, 15:00:45
Ukończyłem po raz kolejny Przebudzenie, tym razem już z zakończeniem (zagrałem wariant lepszy). Tak jak już wcześniej pisałem o początkowej fazie gry, jest trudno oraz są ciekawe wątki między różnymi ugrupowaniami. Jednak gdy dotarłem do fazy, której jeszcze wcześniej nie grałem, czyli końcówki, wiele się zmieniło. Ostatnie półorej godziny jest tak wciągające, że ciężko wyjść z gry, a co dopiero przestać myśleć o całej tej sytuacji. Wspomnę również, że końcówka gry jest niezwykle wymagająca pod względem poziomu trudności. Wszystko zakończone jest epicką i widowiskową sceną, godną zakończenia trylogii, jakiej nigdy w Gothicu nie widzieliście.
Nowe 5 zadań, mimo prostych rozwiązań, nadal są niezwykle ciekawe, a niektóre z nich dadzą wam do myślenia...
Przed nami ostatnia faza testów, która wynikła dość nieoczekiwanie, ale zebrało się prawie 2 strony poprawek!
I takie info dodatkowe : Będziecie mieli do wyboru prawie 20 różnych pancerzy
Nowe 5 zadań, mimo prostych rozwiązań, nadal są niezwykle ciekawe, a niektóre z nich dadzą wam do myślenia...
Przed nami ostatnia faza testów, która wynikła dość nieoczekiwanie, ale zebrało się prawie 2 strony poprawek!
I takie info dodatkowe : Będziecie mieli do wyboru prawie 20 różnych pancerzy

![[Obrazek: qAYZlrP.gif]](http://i.imgur.com/qAYZlrP.gif)