28.08.2017, 23:42:23
Mam coraz mocniejsze wrażenie, że jednak skopałem, że pewne skrypty albo już nie zadziałały, albo też nie zadziałają mi w najbliższej przyszłości przez nieuwagę/głupotę/inne. Byłem już w 2 miejscach, które okazały się zupełnie puste. Co do jednego mam pewność, że takie być nie powinno, gdyż po odpowiedniej rozmowe zaroiło się tam od... stforków. Miałem nawet krótki dialog z pewnym panem na samym szczycie, zanim odpowiednie skrypty zostały w ruch wprawione. Mam nadzieję, że to nic nie zmieni w mojej rozgrywce, gdyż troszkę minęło od momentu, gdy tam poszedłem.
Pewne dialogi też wydaja mi się... jakby za krótkie, ludzie mają coś za mało do powiedzenia. No i miałem jednego pewniaka na mini-questa, ale mimo iż mam przedmiot, o którym wspominał pewien jegomość, to dialogu z nim nie ma, widocznie się przeliczyłem.
Na liczniku jakieś 14h, poziom bodajże 9, zadań wykonanych 6. kolejne 36 w dzienniku.
Pewne dialogi też wydaja mi się... jakby za krótkie, ludzie mają coś za mało do powiedzenia. No i miałem jednego pewniaka na mini-questa, ale mimo iż mam przedmiot, o którym wspominał pewien jegomość, to dialogu z nim nie ma, widocznie się przeliczyłem.
Na liczniku jakieś 14h, poziom bodajże 9, zadań wykonanych 6. kolejne 36 w dzienniku.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!