31.08.2017, 08:34:52
Cytat:Znalazłam kogoś, kto uczy otwierać zamki
widzicie jaką można zrobić niespodziankę dodaniem prostego warunku w wyświechtanym skrypcie?
Cytat:Pan Homer oferuje bardzo przyzwoity podwójnie utwardzany pancerz ze skóry zębacza.
dodałem rzutem na taśmę tuż przed kompilacją i to nie było sprawdzane - ale skoro działa to OK !
uważałem że taki pancerz na początek jest logiczny i potrzebny - jak widać uważałem słusznie

Cytat:Jedną rzecz przeoczyłem, dosłownie jedną pierdółkę.
byłem pewny,że ktoś się na tym zatnie, może dlatego, że było to takie oczywiste

Cytat:Wspaniały quest na dziś to Nowe Życie, aż łezka w oku się kręci, naprawdę[/url]
a myślałem, że takie Harlequiny to już nikogo nie ruszają, dobrze że się myliłem...
fanom takich zadań powiem ,że jest tego więcej

Cytat:Poskarżę, że część zadanek jest za łatwa [url=http://i.imgur.com/0DlrMzb.gif]pewnie te trudniejsze przechodzą mi koło nosa, ale daliście kilka ułatwień do niektórych zadań, które trochę zmniejszają satysfakcję z tego, że "pamiętało się o tym co postać powiedziała".
musiało tak być i zapowiadałem to
gra jest skonstruowana inaczej niż morderczo zimny i konsekwentny w tworzeniu warunków Epilog
Cytat:Jak znalazlem cialo to sie wzdrygnalem i ciarki przeszyly mnie od stop do głow... Jakim cudem tak leciwa gra nadal mnie tak mocno zaskakuje dzieki takim modyfikacjom?
to musiało tak zadziałać bo widziałem to oczami duszy
oczywiste nawiązanie do wątku Łowców Nieumarłych tyle że w nieco bardziej epickim wymiarze
wbrew pozorom ten quest nie był trudny do zrobienia wymagał jedynie zastosowania znanych skryptów w nieco odmienny sposób
fakt klimat jest tu najważniejszy i już testerzy potwierdzili, że warto to było zrobić tak a nie inaczej
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"