31.08.2017, 23:57:04 

Wycieczki krajoznawczej ciąg dalszy. Moja dotychczasowa gra raczej nie będzie porywająca dla tłumu, bo mam ukończonych raptem 6 zadań. W dalszym ciągu łażę, staram się zaglądać w każdy kąt, ubić co tylko się da i rozmawiać z każdym po dwa razy. Całkiem niezły już z Beziego myśliwy, potrafi zdobyć niemal wszystkie trofea oprócz serc i języków. Mam wrażenie, że wziąłem udział w bardzo subtelnej rozgrywce, która toczy się w Kotle. Nie wiem czy się mylę, ale pośpiech w wykonywaniu tego wątku może mieć opłakane skutki. Swoją drogą uwielbiam tego typu detektywistyczne zadania. 
 Może i tego zadania nie da się zepsuć a może i się da - wolę nastawiać się na drugą opcję i być ostrożnym. 
Zdobyłem Lekki Topór Nordmarczyków, który na pewno byłby cenną nagrodą dla wojownika władającego dwuręcznym orężem, jednak ja poszedłem inną ścieżką. Trochę się rozczarowałem, bo pewien przybysz z mroźnych krain miał ochotę na dobrą kiełbaskę, a gdy już mu ją przyniosłem to jakoś nie wykazywał apetytu... Ponadto ciąglę obdarowuję pewnego konesera trunków nowymi specjałami, ponieważ nagrody od niego są bezcenne.
W chwili obecnej zdecydowanie najciekawszy robi się spór Kompanii Górniczej z Zamorską Gildią Araxos. Trochę mi to przypomina zatargi dwóch organizacji z innej gry RPG no ale to temat na inną rozmowę.

Może i tego zadania nie da się zepsuć a może i się da - wolę nastawiać się na drugą opcję i być ostrożnym. Zdobyłem Lekki Topór Nordmarczyków, który na pewno byłby cenną nagrodą dla wojownika władającego dwuręcznym orężem, jednak ja poszedłem inną ścieżką. Trochę się rozczarowałem, bo pewien przybysz z mroźnych krain miał ochotę na dobrą kiełbaskę, a gdy już mu ją przyniosłem to jakoś nie wykazywał apetytu... Ponadto ciąglę obdarowuję pewnego konesera trunków nowymi specjałami, ponieważ nagrody od niego są bezcenne.
W chwili obecnej zdecydowanie najciekawszy robi się spór Kompanii Górniczej z Zamorską Gildią Araxos. Trochę mi to przypomina zatargi dwóch organizacji z innej gry RPG no ale to temat na inną rozmowę.