01.09.2017, 12:06:20
Troszkę się w nocy zasiedziałem.
30h na liczniku. Zadań w dzienniku coraz mniej czuje, że zbliżam się do końca mojej przygody
Aktualnie posiadam 18 lvl i 61 PN do rozdysponowania, powiem szczerze nie mam pojęcia w co teraz inwestować
. Myślałem o alchemii, ale nie mogę znaleźć kogoś kto nauczy mnie mikstur siły i zręczności (podejrzewam, że rozwiązaliście to jak z otwieraniem zamków).
Na ten moment posiadam 101 zręczności i 48 siły.
Potrafię również zbierać wszystkie trofea myśliwskie, prócz rogu smoczego zębacza.
Odkąd "odkryłem" Miecze Żywiołów żaden przeciwnik nie jest dla mnie wyzwaniem
.
Dobra to teraz wrażenia z questów:
Udało mi sie uratować "Ur-Shule", a co za tym idzie, wyrwać z łap orków Opuszczoną Kopalnię. Postanowiłem sam zająć się wydobyciem. Liczę, że będę mógł do niej zatrudnić kilku starych znajomych.
Pomogłem Magnatowi oczyścić jego rezydencje z zombi, a także zaprosiłem do niej pielgrzymów.
Spotkałem na cmentarzu pewnego jegomościa, szkoda, że spotkał go taki los
. Na szczęście udało mi sie go pomścić!
Odnalazłem również Miecze Żywiołów, jak już wcześniej pisałem ~ Świetna Broń
Prócz tego łaziłem, zabijałem potwory zbierałem ziółka i zrobiłem kilka mniejszych zadanek.
30h na liczniku. Zadań w dzienniku coraz mniej czuje, że zbliżam się do końca mojej przygody

Aktualnie posiadam 18 lvl i 61 PN do rozdysponowania, powiem szczerze nie mam pojęcia w co teraz inwestować

Na ten moment posiadam 101 zręczności i 48 siły.
Potrafię również zbierać wszystkie trofea myśliwskie, prócz rogu smoczego zębacza.
Odkąd "odkryłem" Miecze Żywiołów żaden przeciwnik nie jest dla mnie wyzwaniem

Dobra to teraz wrażenia z questów:
Udało mi sie uratować "Ur-Shule", a co za tym idzie, wyrwać z łap orków Opuszczoną Kopalnię. Postanowiłem sam zająć się wydobyciem. Liczę, że będę mógł do niej zatrudnić kilku starych znajomych.
Pomogłem Magnatowi oczyścić jego rezydencje z zombi, a także zaprosiłem do niej pielgrzymów.
Spotkałem na cmentarzu pewnego jegomościa, szkoda, że spotkał go taki los

Odnalazłem również Miecze Żywiołów, jak już wcześniej pisałem ~ Świetna Broń

Prócz tego łaziłem, zabijałem potwory zbierałem ziółka i zrobiłem kilka mniejszych zadanek.
Hail the apocalypse...