13.09.2017, 17:34:52
Tak naprawdę to opcji dialogowej BEZ kostura być nie powinno w przypadku Trolla.
Na tym polega tu główny haczyk w przeciwieństwie do Harrrgrrah.
Kto grał w Epilog zna zasady porozumiewania się z Jaszczuroludźmi.
U trolla sprawdzimy czy działa opcja bez kostura, jako taka.
Testerzy w trakcie testów twierdzili że działa.
trudno wyobrazić sobie nieśmiertelną owcę-Hipolita, gdy gracz w czasie walki na zamku używa potężnych czarów obszarowych
no my i takie ewentualności musieliśmy brać pod uwagę
już nie wspomnę o trudnościach skryptowych w tworzeniu akcji typu - znika owca -pojawia się NPC
Tymczasem jedno z zadań otrzymało nowy tytuł, zaczyna się u kogoś innego i ma dopisanych kilka bardzo ważnych linijek.
No i doszedł kolejny ee
Na tym polega tu główny haczyk w przeciwieństwie do Harrrgrrah.
Kto grał w Epilog zna zasady porozumiewania się z Jaszczuroludźmi.
U trolla sprawdzimy czy działa opcja bez kostura, jako taka.
Testerzy w trakcie testów twierdzili że działa.
(13.09.2017, 17:31:58)SparrowJacek napisał(a): Ja też miałem.dyskusję zamykam w takim razie
(13.09.2017, 17:31:58)SparrowJacek napisał(a): Tak się niestety nie stało, w sumie byłoby to dość zabawne.tworzenie nieśmiertelnych postaci zwierzęcych nie jest specjalnie ani zabawne ani logiczne
trudno wyobrazić sobie nieśmiertelną owcę-Hipolita, gdy gracz w czasie walki na zamku używa potężnych czarów obszarowych
no my i takie ewentualności musieliśmy brać pod uwagę
już nie wspomnę o trudnościach skryptowych w tworzeniu akcji typu - znika owca -pojawia się NPC
Tymczasem jedno z zadań otrzymało nowy tytuł, zaczyna się u kogoś innego i ma dopisanych kilka bardzo ważnych linijek.
No i doszedł kolejny ee

NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"