15.09.2017, 14:44:12
Bedą we właściwym czasie, jak w ogólnym dostępie na forum pojawi się Download.
Oficjalna premiera Przebudzenia zamyka prace nad tą kontynuacją Przeznaczenia/Epilogu.
Dziękujemy wszystkim tym, którzy wspierali nas w taki , czy w inny sposób w czasie tworzenia Volume III.
Otworzyłem temat ponownie, ponieważ daleko zaawansowane sa prace na d Przebudzeniem wersja 1.1.
Wersja, jak sądzimy, poprawi występujący i niektórych błąd z crashami w zamku.
Oficjalne info Michała w tej kwestii
Ponadto poprawionych zostanie kilka innych aspektów.
Część z tych poprawek zrobiłem już dosyć dawno temu i obecnie zostaną one wprowadzone do content.
Inne poprawki i uzupełnienia zaproponował Michał, coś już z tego zostało też wprowadzone, w tym udźwiękowienie morakh.
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi związane z ulepszeniem "Przebudzenia" lub wykrył błędy inne niż omówione w tematach z wrażeniami i zadaniami, to chętnie wysłuchamy, co ma do powiedzenia.
Fakt, że tworzyliśmy genialne mody potwierdza się.
Nikt nie ma żadnych uwag poza oczywistościami, które były zgłaszane i zostały już w wersji 1.1 poprawione.
MaQo napisał(a):
Szczerze mówiąc naprawdę nie wiem, dlaczego taki błąd się pojawił.
Skrypt jest banalny i absolutnie sprawdzał się setki razy w innych miejscach Sagi.
Dlatego mam pytanie - czy WSZYSCY mieli coś takiego, lub czy jest ktoś, kto nie miał z tym problemu.
To info jest ważne, bo powoli zmierzamy do końca prac nad wersją 1.1
Oficjalna premiera Przebudzenia zamyka prace nad tą kontynuacją Przeznaczenia/Epilogu.
Dziękujemy wszystkim tym, którzy wspierali nas w taki , czy w inny sposób w czasie tworzenia Volume III.

Otworzyłem temat ponownie, ponieważ daleko zaawansowane sa prace na d Przebudzeniem wersja 1.1.
Wersja, jak sądzimy, poprawi występujący i niektórych błąd z crashami w zamku.
Oficjalne info Michała w tej kwestii
Cytat:Poprawiłem oświetlenie w całym ZENie Górniczej Doliny i tym pochodniom, które są obdarowane na stałe ogniem i światłem usunąłem przypisanie nieistniejącego ZENa Vob-Tree z G1 o nazwie FIRETREE_LARGE, a pozostałe, które korzystały z Vob-Tree FIRETREE_MEDIUM i FIRETREE_PSI_MEDIUM świecą/palą się od godziny 20 do 5. Tym samym powinien zostać wyeliminowany proces pytania się silnika gry o nieistniejący plik FIRETREE_LARGE, co mogło wywoływać Crashe na zamku, bo tam było największe skupisko tak przypisanego oświetlenia. Nie mogę stwierdzić, że problem CRASHy został całkowicie wyeliminowany, bo może coś szło w parze z tym problemem, ale osobiście mogę zapisywać i wczytywać grę na zamku bez przeszkód. Wszystko będzie jasne, gdy Tituf pogra sobie w poprawioną wersję.
Ponadto poprawionych zostanie kilka innych aspektów.
Część z tych poprawek zrobiłem już dosyć dawno temu i obecnie zostaną one wprowadzone do content.
Inne poprawki i uzupełnienia zaproponował Michał, coś już z tego zostało też wprowadzone, w tym udźwiękowienie morakh.
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi związane z ulepszeniem "Przebudzenia" lub wykrył błędy inne niż omówione w tematach z wrażeniami i zadaniami, to chętnie wysłuchamy, co ma do powiedzenia.
Fakt, że tworzyliśmy genialne mody potwierdza się.
Nikt nie ma żadnych uwag poza oczywistościami, które były zgłaszane i zostały już w wersji 1.1 poprawione.
MaQo napisał(a):
Cytat: Ja jak miałem w ekwipunku 13 czaszek, to nie miałem dialogu. Wywaliłem jedną i dialog się pojawił.
Tak samo z gorączką złota kiedy miałem w.ekwipunku dwa młoty kowalskie.
Szczerze mówiąc naprawdę nie wiem, dlaczego taki błąd się pojawił.
Skrypt jest banalny i absolutnie sprawdzał się setki razy w innych miejscach Sagi.
Dlatego mam pytanie - czy WSZYSCY mieli coś takiego, lub czy jest ktoś, kto nie miał z tym problemu.
To info jest ważne, bo powoli zmierzamy do końca prac nad wersją 1.1
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"