08.11.2017, 15:13:26
Wielkie gratulacje i podziękowania dla Twórców moda!
Czas porównywalny z przejściem G2 a ciągle jestem w I rozdziale, co więcej ani na chwile nie zacząłem się nudzić. Misje fajne, ciekawe, czasami może nawet zbyt wymagające - po ciężkiej pracy
Rekord ilości wczytań dla jednej walki to około 40... mimo tego nie straciłem chęci pokonania przeciwnika.
Jedyna uciążliwość to ze względu na ilość questów częste podróże po pustych ścieżkach - między miastami czy nawet lokacjami (moby już dawno wyczyszczone).
Przyznam, że nie przeczytałem 80 stron komentarzy w tym temacie, jednak:
1. Postać nie biega przypadkiem minimalnie wolniej niż w G2 NK?
2. Czy myśleliście nad dodaniem run teleportacyjnych już w I rozdziale? np. W każdej lokacji jeden dodatkowy quest, po ukończeniu dostaje się runę teleportacji do danej lokalizacji.
Xardi - daje po przyniesieniu pierwszych newsów z miasta.
Miasto - pomoc 2 handlarzom oraz 2 czeladnikom ->opinia w mieście
Farma - pokonanie w walce 2-3 najemników
Gospoda Orlana - pierścien Laresa
Magowie Wody - dostarczenie ornamentu z Laresem
Klasztor - Pedro sprzeda za kase
Latarnia Jacka - może leżeć na górze
lub
3. Delikatny respawn mobów na głównych drogach?
4. Można by również Gora zaprogramować, żeby wracał do najbliższego miejsca z listy (może nawet dodać Farmę Onara).
Czas porównywalny z przejściem G2 a ciągle jestem w I rozdziale, co więcej ani na chwile nie zacząłem się nudzić. Misje fajne, ciekawe, czasami może nawet zbyt wymagające - po ciężkiej pracy

Rekord ilości wczytań dla jednej walki to około 40... mimo tego nie straciłem chęci pokonania przeciwnika.
Jedyna uciążliwość to ze względu na ilość questów częste podróże po pustych ścieżkach - między miastami czy nawet lokacjami (moby już dawno wyczyszczone).
Przyznam, że nie przeczytałem 80 stron komentarzy w tym temacie, jednak:
1. Postać nie biega przypadkiem minimalnie wolniej niż w G2 NK?
2. Czy myśleliście nad dodaniem run teleportacyjnych już w I rozdziale? np. W każdej lokacji jeden dodatkowy quest, po ukończeniu dostaje się runę teleportacji do danej lokalizacji.
Xardi - daje po przyniesieniu pierwszych newsów z miasta.
Miasto - pomoc 2 handlarzom oraz 2 czeladnikom ->opinia w mieście
Farma - pokonanie w walce 2-3 najemników
Gospoda Orlana - pierścien Laresa
Magowie Wody - dostarczenie ornamentu z Laresem
Klasztor - Pedro sprzeda za kase
Latarnia Jacka - może leżeć na górze
lub
3. Delikatny respawn mobów na głównych drogach?
4. Można by również Gora zaprogramować, żeby wracał do najbliższego miejsca z listy (może nawet dodać Farmę Onara).