10.11.2017, 02:26:52
Ta mała budowla koło Artura, gdzie ktoś na pierwszej czy drugiej stronie nawet pytał o przełącznik uaktywniany podczas burzy ( o tym samym pomyślałem
w końcu to by była dobra zagadka! ), sprawia mi problem. Otóż ten przełącznik mi niczego nie uaktywnia a nie mam pojęcia jak podnieść kratę. Obchodze cały budyneczek i szukam przełączników, strzelam z łuku i nic. Jakieś wskazówki?
Dobra, mam to. Nie wiem jak mogłem być jaki ślepy, ale teraz widzę.
Jako dobry eksplorator znalazłem drogę do wieży mgieł przez obóz bandytow ale cos mi mówi, że to chyba nie jest poprawna droga. Chociaż bardzo łatwa. Obecnie stoję przy windzie, którą sobie uruchomiłem od góry i od dołu teraz też mogę wjeżdżać. Mogę iść sobie eksplorować czy to nie jest czas i lepiej wczytać save? Zrobiłem zapis tuż przed tym pomysłem.

Dobra, mam to. Nie wiem jak mogłem być jaki ślepy, ale teraz widzę.
Jako dobry eksplorator znalazłem drogę do wieży mgieł przez obóz bandytow ale cos mi mówi, że to chyba nie jest poprawna droga. Chociaż bardzo łatwa. Obecnie stoję przy windzie, którą sobie uruchomiłem od góry i od dołu teraz też mogę wjeżdżać. Mogę iść sobie eksplorować czy to nie jest czas i lepiej wczytać save? Zrobiłem zapis tuż przed tym pomysłem.