18.11.2017, 12:39:07
Przeczytałem i poszło dalej
Jestem na etapie pożegnań i porozmawiałem naprawdę ze wszystkimi NPCami, łącznie ze zgryźliwym Memoriusem (którego siki już dawno wypiłem i zadziałały nieźle
), jak i z cudownie ozdrowionym Izborem czy innymi. Motyw Erola, jako sekretarza skojarzyłem z moda Velaya i od razu do niego pobiegłem.
Oblecenie wszystkich zajęło mi dobre kilka dni khoriniańskich i dlatego swego czasu upominałem się o ten kożuch do spania po drodze, bo moja dodatkowa eksploracja przy robieniu każdego zadania kończyła się zwykle późno w nocy. Narzekających na brak kasy na porządny ekwipunek czy naukę, namawiam do zwiedzania, bo autorzy moda dali tyle rzeczy do znalezienia (łącznie z dużą ilością cennego Smoczego Korzenia), że już przy 1/3 moda nie wiadomo co robić z kasą.
Dziękuję za Epilog oraz wszystkie podpowiedzi
i pewnie niedługo zabiorę się za Przebudzenie

Oblecenie wszystkich zajęło mi dobre kilka dni khoriniańskich i dlatego swego czasu upominałem się o ten kożuch do spania po drodze, bo moja dodatkowa eksploracja przy robieniu każdego zadania kończyła się zwykle późno w nocy. Narzekających na brak kasy na porządny ekwipunek czy naukę, namawiam do zwiedzania, bo autorzy moda dali tyle rzeczy do znalezienia (łącznie z dużą ilością cennego Smoczego Korzenia), że już przy 1/3 moda nie wiadomo co robić z kasą.
Dziękuję za Epilog oraz wszystkie podpowiedzi