19.11.2017, 09:40:36
Gram w tą grę od dziesięciu lat, nawet w Globalu ( którego grałem chyba do końca 2 rozdziału, nie pamiętam czemu) historia Jarkendaru nie została zmieniona, więc wiele kwestii po prostu znam na pamięć. Pierwszy raz próbowałem dojść do Kruka bez zbierania tabliczek, bo zostawiłem sobie najlepsze - domy - na koniec, po prostu wątek Kultu mnie zmusił do zabicia Kruka zanim w ogóle chciałem do niego iść, stąd mój pośpiech. Normalnie to bym zebrał sobie tabliczki i poszedł do Kruka w swoim czasie. Zrobiłem Jarkendar do zabicia Bloodwyna i pomyslałem sobie, że pozwiedzam sobie GD najpierw z paru powodów. No ale obecnie została mi tylko świątynia w kanionie, miałem problem z jagodami, to wyłączyłem grę i zajrzałem na forum. Jem tu sobie spokojnie a tu nagle ścina, po wyciągnięciu miecza mogłem dokończyć jedzenie, ale miałem podobne przypadki nawet w podstawce i potem nie mogłem gadać z npc'tami, to już z automatu restartuję wtedy grę.
A z tego co rozumiem to Młot Adanosa został usunięty? Bo młot, który mylnie wszyscy gracze nazywają Młotem Adanosa, nazywa się Gniew Adanosa i nie jest on tym młotem z oryginalnej Nocy Kruka. I nie ma tego efektu. Normalnie Młot respił się w losowym Domu kasty, albo w konkretnym (mogę mylić teraz z Returningiem, ale jedna z dwóch opcji).
A z tego co rozumiem to Młot Adanosa został usunięty? Bo młot, który mylnie wszyscy gracze nazywają Młotem Adanosa, nazywa się Gniew Adanosa i nie jest on tym młotem z oryginalnej Nocy Kruka. I nie ma tego efektu. Normalnie Młot respił się w losowym Domu kasty, albo w konkretnym (mogę mylić teraz z Returningiem, ale jedna z dwóch opcji).