02.12.2017, 21:16:52
Jako że od ponad godziny biegam po DP w poszukiwaniach jednego czarnego adepta to się muszę chyba tu poradzić. Zadanie "Śmiertelny Wróg" oczywiście. Mam zabite magistra i 3 magów, został 1 adept. Miejsca gdzie zabiłem to tak:
1. Przy windzie
2. Na drodze gdzie szliśmy z Zeldą
3. W okolicy obozowiska bandytów
4. Obok kamiennego kręgu
5. Przy latarni morskiej Pita
6. Przy wejściu do doliny
Został 1 adept, bo brakuje jednego świecznika. Z tego co przeglądałem w temacie to mam 2 tropy - 1 że jest gdzieś w okolicach obozowiska orków no jednak chyba jestem ślepy na to wychodzi, bo za cholerę nie mogę go zlokalizować, drugi trop to zdjęcie Titufa ze strony 50 tego tematu, to na 90% ten adept, tylko nie mam pojęcia nawet jaka to okolica jest na tym zdjęciu, bo jak wiadomo drzew w DP jest sporo :D
1. Przy windzie
2. Na drodze gdzie szliśmy z Zeldą
3. W okolicy obozowiska bandytów
4. Obok kamiennego kręgu
5. Przy latarni morskiej Pita
6. Przy wejściu do doliny
Został 1 adept, bo brakuje jednego świecznika. Z tego co przeglądałem w temacie to mam 2 tropy - 1 że jest gdzieś w okolicach obozowiska orków no jednak chyba jestem ślepy na to wychodzi, bo za cholerę nie mogę go zlokalizować, drugi trop to zdjęcie Titufa ze strony 50 tego tematu, to na 90% ten adept, tylko nie mam pojęcia nawet jaka to okolica jest na tym zdjęciu, bo jak wiadomo drzew w DP jest sporo :D