27 godzin na liczniku, zadziwiająco tylko 7 zadań kompletnie ukończonych (choć wiem, że wiele jest w końcowej fazie), masa poza-dziennikowych zadań ukończonych, spora część DP oczyszczona kompletnie z potworów, sama postać zaczyna być całkiem silna, i już żaden przeciwnik właściwie nie sprawia większych problemów. Bonusy zużywam na bieżąco, zostawiam tylko tabliczki 2h, no i nie zacząłem jeszcze nic gotować ani używać kapliczek Innosa. Mam też mnóstwo kupionego jedzenia które już czeka. Moja sakiewka jest niestety kompletnie pusta, mimo ogromnej ilości złota napływającego z korzystnych interesów.
Generalnie jestem zachwycony modem, zadania są świetne i fabułą przebijają większość wielkobudżetowych rpg'ów wydanych w ostatnich latach. Progresja postaci i balans też jest bez zarzutów. Gra wciąga jak nigdy, i choć wciąż się waham, to prawdopodobnie Korzenie przebiją dla mnie Epilog.
Aktualne statystyki, jeśli ktoś jest ciekawy. Chętnie odpowiem na jakiekolwiek pytania, jeśli ktoś jakieś ma.
![[Obrazek: Statystyki.png]](https://image.ibb.co/dDXcRx/Statystyki.png)
Mała aktualizacja, 31 godzin na liczniku, cała DP wyczyszczona za wyjątkiem wież mgieł, gdzie jeszcze się nie dostałem. (Pojawił się Klucznik, ale jeszcze z nim i jego małą armią nie zadzierałem. :D ) W końcu dotarłem do progu broni 2h i zużyłem bonusy które miałem, czyli kilka tabliczek i książkę 2h. Uzyskany efekt w pełni mnie satysfakcjonuje (aktualna broń bez bonusu do 2H więc będzie jeszcze lepiej pod sam koniec.) i teraz trzeba się zastanowić na co wydać pozostałe 70 pn'ów (80?
) które uzyskam do końca gry. Na pewno mikstura siły, możliwe, że i zręczności, policzę sobie później co się najbardziej opłaca gdy trzeba będzie podjąć decyzję.
No nic, czas kontynuować grę i wykonywać kolejne zadanka.
Aktualne statystyki:
Generalnie jestem zachwycony modem, zadania są świetne i fabułą przebijają większość wielkobudżetowych rpg'ów wydanych w ostatnich latach. Progresja postaci i balans też jest bez zarzutów. Gra wciąga jak nigdy, i choć wciąż się waham, to prawdopodobnie Korzenie przebiją dla mnie Epilog.
Aktualne statystyki, jeśli ktoś jest ciekawy. Chętnie odpowiem na jakiekolwiek pytania, jeśli ktoś jakieś ma.
![[Obrazek: Statystyki.png]](https://image.ibb.co/dDXcRx/Statystyki.png)
Mała aktualizacja, 31 godzin na liczniku, cała DP wyczyszczona za wyjątkiem wież mgieł, gdzie jeszcze się nie dostałem. (Pojawił się Klucznik, ale jeszcze z nim i jego małą armią nie zadzierałem. :D ) W końcu dotarłem do progu broni 2h i zużyłem bonusy które miałem, czyli kilka tabliczek i książkę 2h. Uzyskany efekt w pełni mnie satysfakcjonuje (aktualna broń bez bonusu do 2H więc będzie jeszcze lepiej pod sam koniec.) i teraz trzeba się zastanowić na co wydać pozostałe 70 pn'ów (80?

No nic, czas kontynuować grę i wykonywać kolejne zadanka.

Aktualne statystyki:
![[Obrazek: Staty.png]](https://image.ibb.co/en5POc/Staty.png)
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Nothing shall forestall... my return.