22.05.2018, 09:54:26
Cytat:Patelnia – zasięg 60 kontra Kosa - zasięg 50………. patelnia ma na pewno mniejszy zasięg niż kosa
Na pewno?
Bo ja tak nie uważam.
Kosa , która jesy użyta w grze to tzw"Mała kosa"z lore Gothic.
Ten typ kosy istniał i istnieje naprawdę i służył (a zapewne nadal służy) do podkaszania i zbioru między innymi roślin okopowych, głównie obcinania bezwartościowej części zielonej, nadkorzeniowej.
Zapewniam ,że ma krótszy zasięg niż odpowiednio trzymana patelnia.
Faktycznie skupiacie się nad co najmniej mało godnymi dyskusji rzeczami, a jakoś nikt do tej pory nie zastanowił się nad tym, dlaczego nie ma exp w ostatnim zenie za przeciwników.
Zresztą wiedziałęm ,że ostatni zen zostanie po części odebrany jak jakiś tam zenek do wybijanki jak w Wozwraszczeniu.
Moja idea była tam nieco inna i miało być tylko 20 przeciwników, każdy w innym pancerzu i z expem zero.
Gdyby tak zostało to zrobione, to być może odbiór pewnych spraw byłby inny.
W kwestii szat, ze brzydkie itd.
"Talkie wybrałem i takie mi się podobają" cytując- parafrazując Sentariona, który w ogóle z dzieciarnią w podobne dyskusje nie wchodzi.
Pod tym względem Sentarion ma u mnie bardzo dużego plusa.
Wracając jeszcze do recenzji Simona.
No cóż, napisałem w życiu ponad 1000 recenzji i zawsze zanim to zrobiłem, to przyjrzałem się o kim mam zamiar pisać, jesli chodzi o twórców.
Akurat Michał w teamie DT jest dłużej, niż wielu zawodników tego i nie tylko tego forum ma srajfonki.
Zrobił wraz z Prorokiem i ze mną cały układ skryptowy Epilogu, był generalnym wykonawcą Korzeni Zła jeśli chodzi o składanie skryptów oraz dokonał wszystkich poprawek w samym zenie Dolina Przodków.
Nie jest to więc ani Michał tajemniczy, ani jakiś tam.
Na obecny moment jest to zapewne jeden z najbardziej pomysłowych, fachowych i zaangażowanych modderów na polskiej scenie.
Jest wart tyle, ile waży w brylantach.
Jego odejście na emeryturę to niepowetowana strata dla całego polskiego moddingu.
Druga sprawa , to powiązanie w recenzji działalności DT i MIT.
Skoro gra została wydana pod zupełnie nowym szyldem, to znaczy, że zrobione to zostało celowo.
Dlaczego? To chyba jasne i tłumaczenia nie wymaga, no chyba że czytają to dzieci.
Ponadto - jak już przy MIT o DT to chyba warto unikać takich ciężkich wpadek, jak prezentacja na filmiku planszy Epilog jako ostatniej.
Czyżby autor recenzji nie znał chronologii Sagi Przeznaczenie?
Mam nadzieję,że to tylko godna pożałowania pomyłka w czasie montażu.
Co jeszcze?
No cóż autorowi niewątpliwie może grozić wjazd na chatę, po tym jak ktoś poważnie weźmie do serca expercką uwagę, że rozwijanie many w Klasztorze jest niepotrzebne.

NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"