02.06.2018, 18:13:43
Nie no trzeba to przyznać. Mod wciąga i to mocno. Po przeboleniu pierwszego nieznośnego etapu powszechnej niewiedzy i biegania po DP unikając wszystkiego, gra stała się przyjemniejsza. Jestem po 12h. Zadań do tej pory ukończyłem 4, ale inne też już są dobrze ruszone. Co do rozwoju postaci, to zręka jednak. Jestem już w stanie spokojnie Smoczego Zębacza ubić także jest w porządku. Lecę grać dalej 
Po około 20h po raz pierwszy ujrzałem ekipę z Jordim na czele. Dobry jestem nie? W Przebudzeniu też po 15h odwiedziłem Kompanię Górniczą
Ale przynajmniej fajnie uczucie jak naraz z 3 zadania ukończyłem.
Co do rozwoju postaci to 120 zręki i mistrz 1h już jest także już raczej z górki.
Zagadki mędrca z pod wież rozwiązane. Całkiem całkiem. Nad połową nieźle się pogłowić musiałem

Po około 20h po raz pierwszy ujrzałem ekipę z Jordim na czele. Dobry jestem nie? W Przebudzeniu też po 15h odwiedziłem Kompanię Górniczą

Ale przynajmniej fajnie uczucie jak naraz z 3 zadania ukończyłem.
Co do rozwoju postaci to 120 zręki i mistrz 1h już jest także już raczej z górki.
Zagadki mędrca z pod wież rozwiązane. Całkiem całkiem. Nad połową nieźle się pogłowić musiałem

![[Obrazek: qAYZlrP.gif]](http://i.imgur.com/qAYZlrP.gif)