23.08.2018, 16:37:40
Cytat:Jestem ciekaw, czy zaczynasz od początku - czy masz może save 'universalnego' z którego można korzystać dołączając do dowolnej głównej gildii? Skoro takiego nie masz, to proponuję tak poprowadzić rozgrywkę, by stworzyć sobie taką 'bazę' do gry kolejną gildią. Zawsze to sporo przyspieszy rozgrywkę. Najemnik, Paladyn - myślę, że też warto to rozegrać kiedyś...
Zrobiłem taki zapis. Jednak nie będę z niego korzystał. Stoję w nim przed Imperanonem i mogę wybrać czy dołączyć do zakonu czy też nie. Mam 17 level i całkiem nieźle rozwiniętą postać. Jednak wykonałem tyle misji, że zdecydowałem, że wolę zrobić to jeszcze raz. Zacząć od początku i poczuć znowu ten klimat. Poza tym punkty rozwoju trzeba będzie inaczej rozprowadzić, no i bycie czeladnikiem u Bospera trochę mi nie pasuje do ścieżki mrocznego maga. Tylko Constantino, bądź też Harad, no bo szkoda trochę grzybków...
Teraz zresztą oleje szpady od Carla, a skupię się na dwuręcznej broni, więc Harad może nie będzie takim złym wyborem. To będzie ciężki dylemat swoją drogą, kogo z nich wybrać na mistrza :