09.09.2018, 17:47:39
(09.09.2018, 15:41:04)Klimek napisał(a): Jest to typowy opis postaci a nie odczuć z rozgrywki fabularnej i zastanawiałem się, w którym temacie go zamieścić jednak postanowiłem wybrać ten.jednakowoż niesłusznie
wraca sprawa Pancerza z Magicznej Rudy
onegdaj była taka dyskusja, że ten pancerz jest dostępny zbyt wcześnie, ma zbyt niskie wymagania oraz jest zbyt mocny
zaznaczam, że w pierwotnej ostatniej wersji testowej był on dostępny dopiero w R 4, wymagał znacznie większej ilośco rudy na materiał i to tak znacznej,że niemożliwe było jego wykonanie bez pomocy rudy otrzymanej od Arto
mocno się zastanawiam, czy drastycznie nie zwiększyć wymagań, kosztu w rudzie i momentu zdobycia tego pancerza
stale widzę Magów, Mrocznych, a nawet Myśliwych i innych paradujących na screenach tylko w pancerzu z urdy chyba nawet od R3
To zaburza samą ideę pancerzy , czy szat gildyjnych w całej grze.
IMO tak być nie może.
Jakiś czas temu była na ten temat dyskusja w Teamie i została ona odłożona do chwili "wypuszczenia wersji wyższej niż 1.4". Taki moment się zbliża i chyba pora wspólnie ustalić tu, na ogólnym forum jakie są wasze wnioski i opinie w tej sprawie, bo pewne przeróbki będą wymagały włożenie w to określonego wysiłku umysłowego.
Czekam tu na opinie wszystkich, którzy grali mieli ten pancerz.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"