05.10.2018, 16:15:44
(05.10.2018, 09:26:41)Memorius napisał(a):(04.10.2018, 17:00:30)nalcix napisał(a): Warto byłoby coś z tym zrobić, naprawdę to utrudnia życie.nie nie warto, bo wystarczy wyłączyć bieganie i nie ma absolutnie żadnych problemów
zrobiłem to tak specjalnie, ale jak widać schematyzm myślenia zabija wszystko...
Zwolnijcie czasem tempo swojego życia, a dostrzeżecie więcej i pewne rzeczy staną się prostsze, także w grach.
Oh, ależ normalnie się poruszałam i czekałam na tę dziewczynę bo wolniej biegała. Tak samo jak zobaczyłam tego mrocznego wojownika to stawałam i próbowałam rozmawiać i z nią, jak i z tym wojownikiem. Nie było dialogu. Czy naprawdę potrzebne jest stanięcie w danym miejscu i próbowanie na siłę? Kto ma się domyśleć że akurat tam przy schodach trzeba było ''kombinować'' i stawać i szukać? Choćby grał w to najlepiej myślący gracz to może się tego nie domyśleć (bo niby jak ma to zrobić?). Jak prowadziłam 2-óch kucharzy pod kopalnię (przeznaczenie) to tak samo miałam problem, musiałam szukać w internecie, wtedy doradzono mi żebym wokół ogniska biegała i (uwaga!) biegałam z dobre 15 minut po czym wyłączyłam grę, jak wróciłam to myślałam już by zabić ich po prostu bo myślałam że błąd gry, wtedy weszłam na lets playa youtubera który to nagrywał i on pokazał gdzie dokładnie stanąć żeby był dialog. Jak dla mnie to głupie, ale to moja subiektywna ocena.