06.10.2018, 08:55:38
(05.10.2018, 22:29:53)Memorius napisał(a): Aha i jeszcze jedno. Znacznie łatwiej znaleźć coś tam na głupiej jutubie, niż domyślić się że
Cytat:AUGIRRE nic nie chciał odpowiedzieć na "Mamy coś do omówienia' -no to go pobiłem .Dostałem wierzbowy łuk -
i utknąłem.
i założyć stosowny pancerz - po tym jak Alfieri wyraźnie mówi
//Żeby ten kupiec bardziej zrozumiał z kim ma do czynienia, dam ci pancerz Najemnika Gildii Araxos.
Prawda ,że to nie takie trudne?
więc nie pisz o bugach tam gdzie ich nie ma, nawet w formie nie wskazującej na to jednoznacznie
w życiu jak nie umiesz sobie poradzić w relacjach interpersonalnych to też zaraz się bierzesz do bitki?
//Żeby ten kupiec bardziej zrozumiał z kim ma do czynienia, dam ci pancerz Najemnika Gildii Araxos.
Wpisu takiego w dzienniku nie mam a trudno niekiedy pamiętać co ktoś mówi gdy zadanie wykonuje się za kilka dni.
A na głowie są ważniejsze sprawy.
//Musisz zrozumieć jedno. W tym modzie nie ma podpowiedzi. // Są -właśnie przed chwilą szukałem leśnych golemów
"jest ich 5 i osaczyły obóz myśliwych"
Co do reszty : TAK macie racje jest to całkiem inny typ moda ,poprzednie części były (tak mi się wydaje) łatwiejsze.
Jaki program radiowy skojarzysz z tym utworem?- 11;15 cykliczny, muzyczny (Twoje klimaty) .PR III
I nie złość się tak na mnie bo to SKS .
Wreszcie.
Podziękowanie dla twórców za prace którą włożyli .
Podziękowanie dla Tituf-a oraz Erwin-a za pomoc.
Jako że zgadzam się z opinią "Klimek" post 78,więc nie będę się rozpisywał.
Zadam tylko pytanie ; czy "miecz sprawiedliwego" był powiązany z jakimś zadaniem bo dało się go tylko "założyć "po
przemianie w jakiegoś stworka .