15.02.2019, 17:04:06
Udało mi się ukończyć epilog zajęło mi to ok. 30h. Na wstępie pragnę powiedzieć, że modyfikacja spełniła moje oczekiwania i dorównała Przeznaczeniu. Z początku bałem się, że jak tak w krótkim czasie uda się sprawić by postać była silna, ale dzięki temu że dostajemy za niektóre zadania mase doświadczenia szybko można było mieć silną postać. Najbardziej spodobały mi się zadania Siedmiu wspaniałych gdzie mogliśmy być świadkiem przemiany Blizny oraz Klucz do prawdy gdzie musieliśmy wykonać pare miniquestów oraz przeczytać bardzo interesujące książki i dzięki nim odpowiedzieć na pytania Barthosa. Bardzo miło było spotkać znowu starych znajomych i dowiedzieć się o zmianach na wyspie jakie zaszły pod naszą nieobecność. Najlepszym momentem w Epilogu była dla mnie bitwa o klasztor gdzie wygraliśmy nie tylko dzięki sile, ale i sprytowi. Moje oko przykuły także pancerze najemników orków gdzie najładniejszym dla mnie pancerzem był pancerz Dymitra czy Arnolda. Miłym zaskoczeniem dla mnie był list oraz prezent od Gora, który przewidział, że wrócimy. Wrzucam także zrzut ze statystykami.