Epilog - opinie i wrażenia
Takie zadania to powód dla którego tak chętnie pracowałem na Przeznaczeniem i Epilogiem!
Odpowiedz
Moje ulubione:
-Farma Mrocznego Barona
-Wojowniczki
-Brudne pieniądze
Hail the apocalypse...
Odpowiedz
Witam ponownie.

Jestem w trakcie grania (23h) epilog bardzo przypadł mi do gustu. Szybki początek, fabuła, nawiązania do Przeznaczenia gęste i częste, praktyczny brak bugów. Więcej napiszę jak ukończę.
Odpowiedz
(10.05.2017, 07:56:46)NarcyzElem napisał(a): Więcej napiszę jak ukończę
Polecam jednak częściej opisywać swoją przygodę w trakcie gry niż dopiero po jej ukończeniu ;)
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Moje wrażenie jest takie ,że Epilog niestety przerasta możliwości typowego gracza.
Zadawane pytania świadczą i grze pospiesznej, pozbawionej myślenia przyczynowo- skutkowego i bezrefleksyjnej co do konsekwencji.
Ponadto coś mi się wydaje, że tu wielu zawodników nie tylko nie grało Mrocznym Zakonem, ale nawet nie skończyło Przeznaczenia w ogóle.
Dziwne, że w Klubie nie było zbyt wielkich problemów.
Jednak przepaść pomiędzy tzw "Elitą" a "Randomowym Graczem" jest w naszych realiach bardzo duża.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Za dużo się przejmujesz Memorius. Nie grałem w Epilog ale spodziewam się, że jest jeszcze trudniejszy od Przeznaczenia. (w ogóle pewnie nie powinienem tu pisać, skoro jeszcze nie grałem no ale na pewno zagram, ukończenie Przeznaczenia MZ coraz bliżej...). :> Tak czy siak chciałem powiedzieć, że przeciętny gracz jest już przyzwyczajony do podążania za wskaźnikiem na mapie albo w ogóle takim, który się pojawia przed oczami gracza i jeszcze pokazuje jaki dystans go dzieli od celu. Dlatego właśnie zbyt trudne jest dla wielu zjadaczy chleba takie właśnie myślenie, myślę, że znaczna większość odbiorców nie spodziewała się tak trudnej rozgrywki. Wszyscy słysząc "trudne" zapewne mysleli, że chodzi o to, że orkowie, smoky i inne mobki będą 3x silniejsi i tyle. Dzisiejsze komercyjne produkcje są nastawione na takiego właśnie gracza, bo jest ich po prostu najwięcej na rynku, a taka "Elita" z forum Drużyny Pierścienia i im podobni stanowią niewielki procent. Proste gry rozleniwiły graczy i dlatego nie radzą sobie z produkcją DT. :)

Ciekaw jestem, jakie recenzje i oceny zebrałyby obydwa mody gdyby zostały oficjalnie wydane i ocenione przez największe magazyny, takie jak Gry-Online albo CD-Action. :D
Odpowiedz
No dobrze, ale poziom Działu Epilog merytorycznie jest od zakończenia Klubu po prostu żałosny.
Jak to wróży dla fabuły Przebudzenia? Może nie am sensu bawić się wtak koronkowe zadania powiązane ze sobą, moze lepiej zrobić 25 podaj przynieś i 25 zabij chmarę czegoś tam.
Oczywiście zaraz by było gadane - "są tylko zadania podaj przynieś..." ale żaden by się nie zająknął, że "W epilogu tylko takie udało mi się ukończyć bez pomocy tłumu specjalisttów" .
Coś tu jest nie tak chyba z tym wszystkim.

Odpowiedz
Ale zawsze plusy są takie, że piszą posty na forum :>

Odpowiedz
(14.05.2017, 19:14:41)Opos napisał(a): Ale zawsze plusy są takie, że piszą posty na forum
tylko czy naprawdę nikt nie umie napisać nic poza " gdzie znajdę" i "z kim pogadać" ?

Odpowiedz
(14.05.2017, 18:50:51)Klimek napisał(a): Drużyny Pierścienia

Czy nikt nie zauważył jakiego właśnie żenującego byka zajebałem Facepalm

Co jeszcze dodam. Nie powinniście się przejmować, że większość odbiorców nie nadaje się do tych modów. Róbcie, to co potraficie najlepiej a jeśli Przeznaczenie oraz Epilog nie zostaną docenione teraz to zostaną docenione w przyszłości przez poszukiwaczy gier na serio wymagających. Teraz jest "hurrr Wiesiek 3 durr Skajrim hurr Falołt 4 durr" które są po prostu łatwe w sensie mentalnym. Cóż, albo tworzy się gówno dla masówy albo dzieła sztuki dla nielicznych, to jest chyba naturalne. Ile osób chodzi na dyskoteki a ile do opery? To taki prosty przykład, artyści tworzą dla fanów swojej dziedziny, nikt się jeszcze nie narodził co by każdemu dogodził. Wy tworzycie dzieła sztuki właśnie dla nielicznych i nie powinniście się przejmować, że jest ich tak niewielu.
Odpowiedz
(14.05.2017, 19:21:26)Tituf napisał(a): Nawet, jeśli doceni to 5 osób. Ważne będzie, że o jakości decydujemy my, robimy to, co uważamy za dobre.
I tu Tituf napisał to czym powinniśmy się kierować przy tworzeniu Przebudzenia, fakt wkurwia to że nie ma praktycznie nikogo kto napisze coś wartościowego na temat Epilog Ale tak jak pisał Tituf jest chociaż te 5 osób dla których warto coś zrobić i powinniśmy się z nimi pożegnać z PIERDOLNIĘCIEM!
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
A ja wierzę, że to nie będzie zakończenie Waszej działalności i tak po cichutku liczę na kolejne mody :)
Odpowiedz
Mod będzie nadal rozwijany?
Czy to ostateczna wersja?
Odpowiedz
Tak, to jest ostateczna wersja.

Odpowiedz
Thx, tylko jak przejdę Przeznaczenie to biorę się za Epilog.
Nie rozumie tylko jednego w Epilogu... dlaczego mamy na sobie taką samą szatę jak Xardas?
Skip też taką ma.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości