Liczba postów:8
Czy tak jak w NK obrażenia z kuszy zależą od zręczności? A jeśli tak, to ile siły jestem w stanie wyciągnąć z samych bonusów? W NK po zrobieniu mikstur ze wszystkich smoczych korzeni i znalezieniu wszystkich vaniliowych tabliczek wychodziło koło 100.
Liczba postów:10.999
Cytat:Ja pierdziele. Wy gracie w RPG, a nie strategię do cholery.
:brawo:
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
weś
ja rozumiem ,że wy macie mózgi zlasowane tabelkami z Returninga, ale po prostu zacznijcie się cieszyć niespodziankami z gry Gothic 2 Przeznaczenie
Cytat:Ała, to ciężko o dobrego kusznika wobec tego.
to co piszesz jest śmieszne
slyszałeś o Arenie?
to poczytaj -- zobaczysz jak grają Mistrzowie
Liczba postów:113
Mógłby mi ktoś powiedzieć jakich nauczyć się pozyskiwać trofeum, żeby zabrać je z upiornego cieniostwora, ognistego szczura, bagiennego zębacza i lodowego trolla. Chcę się nauczyć tylko tych co są potrzebne do tego zadania, a nie wszystkich.
Liczba postów:747
To zadanie dla prawdziwego Myśliwego, który umie sobie poradzić z wypatroszeniem wszystkiego co się rusza, a nie dla Udawacza, który analizuje czego by się tu łaskawie nauczyć. Mimo wszystko podpowiem, że wymagane trofea z tych zwierząt należą do 'typowych' dla ich zwyczajnych odpowiedników. Z każdego potrzeba jednego konkretnego.
Liczba postów:113
Tylko, że ja nie chcę być myśliwym tylko wykonać zadanie.
Liczba postów:722
Naucz się wszystkiego. Zaszkodzi Ci to? Nie zrobisz co najmniej paru zadań jak nie nauczysz się pozyskiwania wszystkich trofeów. Nie grajcie w to pod staty...
Liczba postów:747
Racja. Choć jeśli trochę pomyślisz, to możesz stwierdzić, że parę umiejętności z tym zadaniem nie może mieć związku. Na przykład Żuwaczki.
Liczba postów:17
Ja mam takie jedno pytanko bo nie wiem czy ślepy jestem czy jak ale czy tu punkty trafień można trenować czy są dodawane wraz z poziomem czy tylko tyle co z bonusów z jedzeń itp